fredag 30. oktober 2009

Prinsessegave

For noen uker siden sendte jeg en liten gave til en nyfødt liten prinsesse. Siden mamma'n hennes leser bloggen min, kunne jeg ikke vise fram innholdet før den var kommet vel frem. Men syntes elefantene fra Kremmerhuset var så søte, så de måtte bare få plass i bloggen min... 
Tøflene er heklet, og vesken hjemmesydd...
Hjemmelagde gaver må gis med omhu, men tror min gode venninne i nord satte pris på at den var litt hjemmesnekret...
Vi tar helg her i huset nå. Formen min er laber i dag, men velger å tro at det er fordi jeg er veldig sliten, og at svineinfluensaen holder seg borte enn så lenge. Fire timers søvn på dagen i dag hjalp noe, resten av helga vies til restitusjon. Mannen og Lilleprinsen er på annet sykebesøk nå i kveld, i nær familie... Det skal ikke være enkelt bestandig...
Ønsker dere alle en god helg!

3 kommentarer:

  1. hei hei!
    Det er artig å gå noe hjemmelaget, ting om man ikke får kjøpt og som ikke alle andre har.

    De elefantene er så flott, har sett dem i butikken.

    SvarSlett
  2. Heldige Tuva som fikk så fin gave fra deg vennen <3 og du har så rett i at mammaen satte VELDIG stor pris på at noe av det var hjemmelaget :-) Du er jo så flink!!
    Gleder meg til sommeren jeg...for da skal jeg bruke veska....synes nemlig det var en supersøt og passende sommerveske!! :-)
    Glaest i deg!! KLEMMA!!!
    muss fra Tuva som ligger å sover i armene mine mens jeg ser senkveld og spiser sjokolade.....OG er på nett.....;-)

    SvarSlett
  3. kjekt med sånne hjemmelagte gaver altså :D

    de elefantene er så sinnsykt søte, har gått forbi dem på kremmerhuset to ganger nå... kanskje de får bli med hjem neste gang? :)

    SvarSlett