søndag 11. oktober 2009

Mislykket lappeteppe blir...

...til en liten veske!Skikkelig amatørmessig, men absolutt en start:) Fikk ånden over meg til å gjøre noe med det lille lappeteppeprosjektet mitt, så i kveld har jeg viet litt tid til symaskinen. Det er litt skakt her og der, men det er jo tross alt hjemmelaget;)Som vanlig er det alt for sent for mer blogging, så nå er det bare å krype til køys!

God natt:)


6 kommentarer:

 1. Den ble jo kjempemorsom :-D ikke dårlig, vær fornøyd med den du!! Du har rett, har helt glemt å svare deg ang. sykurs..sorry. Jeg vet ikke om noen nei..men et tips er å gå rundt på sybutikkene å spørre om de skal ha kurs snart. Var sånn jeg fant mitt sykurs, sendte en mail til damene på Sukker (butikk på Bakklandet). Er jo flere sybutikker i byen som kan ha kurs...eneste jeg vet er at Moa's (i kjøpmannsgt.) ikke arrangerer sykurs. Men så har du jo en i nordre (over byhaven) og en utover mot Ila, Trondheim sysenter heter den :-) ha en flott mandag!

  SvarSlett
 2. Så søt!
  Synes du skal være fornøyd med veska, jeg, den ble fiiin!

  Ingunn

  SvarSlett
 3. Det ble jo en nydelig og kul veske! Så flink du er:) Nå har jeg endelig fått lagt deg til på bloggelisten min også, så får fulgt med mer her hos deg

  klem

  SvarSlett
 4. Takk det samme Janne!! Jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne sy!! Jippi nå begynner Bonderomantikk!!
  Klem M =)

  SvarSlett
 5. wæææ vil også har symaskin og ikke minst fredighetene til å bruke den! ;)

  SvarSlett
 6. Ai, den ble jo superfin, skikkelig søte farger.

  Jeg har heller ikke fått noe Julefryd, fikk etterhvert beskjed om at de ikke kunne skaffe den allikevel, snøft! Håper den kommer inn litt nærmere jul, for den ser så fin ut.

  : )

  SvarSlett