torsdag 22. oktober 2009

Julestrømpe

Se hva som kom i posten til meg før helga! Lilleprinsen skal få sin egen julestrømpe i år, og jeg syntes Bella Vintage sine var så fine, så jeg spurte pent om hun ikke ville være så snill å sy en for meg. Mine syferdigheter er nemlig bare på nybegynner-stadiet ennå... Og her er det ferdige resultatet:

Synes bare den ble SÅ fiiiin!

Og i tillegg var det med en overraskelse til meg også! Denne søte engelen fra Søstrene Grene var pakket inn i rosa silkepapir, og skal få komme fram igjen til jul:)

Den ville passe godt inn hos meg, for her er det nemlig BARE engler som får komme inn i heimen. Nisser har ikke adgang...kun den levende som pleier å komme på julaften;)

TUSEN TAKK, Bella!

Og med det samme vi er på julesporet... For en stund siden prøvde jeg ut ny julepynt som ble bestilt på postordre;) Ble så forelsket i Stina Ballerina sine lys-blomster for lenge siden, og fikk vite de var kjøpt på Indiska i fjor. De var selvfølgelig ikke tilgjengelige nå lenger... Men så dukket det opp en postordrekatalog hos meg i høst, med julevarer. Og DER fikk jeg se maken! 

Men den var kun i rødt, og er sikkert beregnet mest til jul... Før jeg pakket den bort, måtte jeg jo se om den virket!


Hmm..har ikke bestemt meg for hvor den skal stå ennå...og heller ikke om det blir julepynt,eller vinterpynt;) Time will show!
Kjeven er forresten tilbake til normale proposjoner igjen, og helga har hjulpet på formen. Endelig!!! I morgen skal jeg ta stingene, og da håper jeg at det blir en stund til neste operasjon...nemlig en tann til som vil ut:(
Men nå blir det godt å komme tilbake på jobb, og fungere som normalt igjen, etter nesten en uke i dvale!

HA EN FIN UKE ALLE SAMMEN!


7 kommentarer:

 1. Lekker julestrømpe, tenker lillemann blir fornøyd med den, ja.
  Lys-blomstene var fine de også; vi har jukse-kvister med lys på som alternativt juletre på hytta. Men disse var hakket søtere, da!

  Ingunn

  SvarSlett
 2. hei hei!
  har en del julepynt.. som bare ha blitt til vinterpynt jeg også. De lysblomstene var flotte og strømpen var knall tøff! :)

  SvarSlett
 3. Heia Janne!

  Fine bilder og jeg er så glad for at du er fornøyd med strømpen!
  Her er julehandelen i full gang, fant ut at jeg trengte gløggkopper (de kommer til å bli brukt ofte gitt...).

  Lyskvistene dine var kjempe søte, så de burde få være fremme hele året!

  Håper formen din er på topp igjen!

  Klem

  SvarSlett
 4. Så koselig julestrømpe da :))Jeg må innrømme at jeg går og tenker på julestrømper om dagen jeg også og til helgen har jeg planer om å sette ideene ut i livet.
  Det var så fine stoffer i denne strømpen og jeg skjønner godt at du ble glad for den :))

  SvarSlett
 5. Kjempefin strømpe hun har laget...Herlig ide=)
  Men stakkars er du ikke helt god i munn...god bedring da.
  Klart man kan pynte i hele vinter med slike fine lys.
  KLem
  StjerneDrops

  SvarSlett
 6. Det var en kjempefin julestrømpe:) Og de lysblomstene også.. fikk slyst på slike nå ja.. Du spurte om teppet jeg har heklet, og det har jeg sydd sammen, gjør bestandig det, innbiller meg at det blir mer holdbart. ( selv om det ikke er sikkert det stemmer, iom at jeg ikke har prøvd noe annet:))

  SvarSlett
 7. Hei!, har sett de lysblomstene hos Stina ballerina jeg også, og fikk også lyst på! Hva slags katalog kjøpte du dine, fra?
  Hilsen Rannveig

  SvarSlett