lørdag 17. oktober 2009

Hurra!!!

Hurra!!!
I går ble det født ei nydelig, lita prinsesse i Mo i Rana <3

Er utrolig synd at det skiller over 50 mil mellom meg og den lille verdensborgeren og den gode mamma'n hennes... En rosa pakke er på vei, innholdet må foreløpig holdes hemmelig;)

Ellers har vi vært på formiddagsbesøk til pappa og Gunn i dag, etter en liten lopperunde. Høstens farger pryder inngangspartiet, måtte bare bli bilde til bloggen;)

Nå er det kveld her i huset. Mannen gikk i seng etter barnetv, lett febril og ikke i form. Nattevaktene hjelper ikke på de heller... Lilleprinsen plasker i badebaljen og skal snart pakkes inn i dyna. Så er det skal vi danse på meg, nok en gang alene i sofakroken. Sånn er det å være turnusenke!

GOD LØRDAGSKVELD:)


6 kommentarer:

 1. Jeg er ikke turnus-enke - ettersom jeg er gift med en lærer, men jeg er spilleenke en del helger i året. Mannen spiller i to band på hobbybasis. Innimellom er det litt godt å være alene, men blir det for mye kan man bli litt ensomt i sofaen helg etter helg. Jeg skal vel ikke klage - og det gjør jeg ikke heller - for det er vel kanskje ikke mer enn en helg i måneden i gjennomsnitt. De store ungene mine henger mest oppe i stua si i 2. etasje - i stedet for å holde mammaen med selskap også.

  Det er litt selskap i blogglivet ;).

  I morgen skal jeg være fadder til min lille niese som skal døpes. Jeg har også pakket inn gave og laget kort med glansbilde og glitter på i kveld. Det blir en Bergans tursekk for små barn og en baby-Buff. Praktisk gave med andre ord. Søsteren min og samboeren hennes er av friluft- og turmennesker. God lørdagskveld til deg også! Og ønsker mannen din god bedring.

  SvarSlett
 2. Hei og god senkveld, Janne!
  Takk for koselig hilsen! Ja, jeg er enig i at jeg ofte er ufattelig heldig med glade retrostoffer på loppis! Stoffbordet er alltid det første jeg går til, men jeg har definitivt ikke spisse albuer. Mannen min er nesten litt oppgitt over meg på det feltet.
  Jeg synes det lappenettet ditt ble så flott! Hadde visst ikke fått med meg det, men oppdaget det, da jeg scrollet nedover her.
  Synes du skal være riktig stolt av det!
  Forøvrig har jeg også det elefantstoffet. Ble så glad, da jeg fant det i Danmark i sommer, men har ikke fått sydd noe av det enda. Ser det for meg i et frodig lite barnelappeteppe.
  Ha en fin senkveld, selv om du er den eneste våkne i heimen! God bedring til mannen!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Det er litt deilig med slike alenekvelder også synes jeg, hihi. Både jeg og sambo jobbet dag/kveld en stund, og da var det ikke mye vi så til hverandre. Så jeg ble veldig vant til å ha mye alenetid. Nå er vi begge i jobber som er mer "normale", så nå har vi mange kvelder sammen. Det er litt uvant. Men det er jo godt også å ha noen kosekvelder sammen. Håper du får en snart med din mann:)
  Fine stoffer under her. I går fant jeg hele 4 stoffer i retrokategorien! Det har aldri skjedd før, men det var moro:)

  Maya

  SvarSlett
 4. Så koselig inngangsparti du har!!!
  Den stolen var kjempefin!!!!
  Jeg blir tante til vinteren og det lille vidunderet skal bo i stavanger og jeg bor i bergen :-(
  MEN.... jeg skal få strikke litt i rÅÅÅÅÅsa :-)
  Gleder meg!!!
  Ha en fin søndagskveld og riktig god bedring til Gubben!

  SvarSlett
 5. Hei Janne :))Du hadde rett i det første du skrev..Blomstene er lilla hihi!! Men det er vaskelig med fargegjengivelser på bloggen..I hvertfall har mitt kamera problemer med å skjønne hva som er blått og hva som er lilla :)
  Ser at du hadde funnet to nydelige stoffer på Fretex. John blund er så nydelig og det er gule elefanter også..Det er så moro å finne slikt. Jeg bor i Osloområde og har tilgang på en masse loppemarkeder når det er sesong.
  Pleier å være tidlig ute slik at jeg kan rusle bort til stoffene som førstemann..Ha en koselig dag videre :))

  SvarSlett