onsdag 28. oktober 2009

Kos

Jeg er ingen supermamma. Definitivt ikke. Og med det mener jeg at jeg er ikke den alltid superfriske, megasporty, blide, lykkelige og glamorøse mamma'n som bare forguder barna sine fra morgen til kveld, og som baker boller med den ene hånden og legger puzzlespill med den andre. Jeg får prestasjonsangst når jeg hører om disse mamma'ne...for de finnes, gjør de ikke? Men i dag har jeg lekt litt supermamma, og jeg og Lilleprinsen har koooost oss i disse mørke ettermiddagstimene. 

Bakte deilige sjokoladekjeks som skal serveres til jentene som kommer i morgen, og prinsen måtte selvfølgelig prøvesmake. 

Mmmm...ble kjempegode, syntes vi selv;)

Nå er ettermiddagstimene fløyet, og den kakespisende gutten er pakket inn i en varm dyne og sover for lengst. Supermamma'n skal også ta en tidlig kveld, men først skal hun nyte en stille stund på sofaen med en herlig bladbunke!

Begynner å nærme seg juleforberedelser, og jeg er så smått i gang med å tenke ut både gaver, ønsker og adventskalender....

Kanskje dette hadde vært noe...? ;) 

Bildene er hentet fra BoligLiv, og nå krøller jeg meg sammen under ullpleddet og fortsetter planleggingen:)

NYT KVELDEN!

3 kommentarer:

 1. De så gOOOOOOOde ut!! Denne supermamman har akkurat slukt barnas kinderegg som lå igjen fra lørdag.... supermamma........... ;)

  SvarSlett
 2. Så søt gutten din er! : )
  Oj, jeg har glemt å kjøpe BoligLiv, eller fått tid til å stikke innom Narvesen.. Takk for påminnelsen, det blir viktigste punkt på to do-listen for i morgen! :)
  Kos deg med inspirasjon og fristende kjeks.

  SvarSlett
 3. Hei hei.
  Takk for koselig kommentar på bloggen min. Jeg tar gjerne i mot en søknad fra deg jeg;-) Ser jo ut til at vi har litt like interesser, og kunne sikkert fått det moro sammen på jobb.
  Selv er jeg sykepleier pr i dag, men nå er jeg klar for en mere kreativ og inspirerende hverdag. Hva med deg? Jeg er veldig opptatt av at butikken skal få et kjempe godt arbeidsmiljø i alle fall. Vi tilbringer jo mange timer pr dag på jobb!!
  Hører gjerne fra deg om det er av intr.
  Klem fra May Britt

  SvarSlett