søndag 4. oktober 2009

Spart til meg..

Helga raser vanvittig fort! Det er søndags kveld og jeg sitter igjen med følelsen av å bare ha rukket en brøkdel av det jeg hadde planlagt! I dag skulle liksom være den store dagen for alle mine kreative gjøremål. Med mannen på jakt, poden sammen med besteforeldre, så lå dagen blank og ubrukt foran meg... Men hva har jeg gjort? Jo, jeg har stått foran strykebrettet i hele dag og strøket en haug med loppe-stoffer! Vel, nå er de iallefall rene, velduftende og nystrøkne, klare til å bli til noen av mine planlagte prosjekter... Men strykejernet vil jeg ikke se på evigheter!!!
 
Når det gjelder stoffene, så har jeg vært på loppe-raid i helga også... Mannen lurer på om jeg ikke skal stoppe snart, om jeg ikke begynner å få nok nå? Men tror kanskje det bare blir værre...det er vel slik det er å være avhengig? På det første loppemarkedet på lørdag, innså jeg selv hvor langt jeg var kommet på "kjøret", etter å ha kommet ti minutter etter åpningstid. For der, like før meg var det kommet en dame som akkurat hadde fylt kurven sin med fire, herlige retro-sengesett! "Her har noen gjort et kupp ser jeg", sa jeg smilende til damen, mens jeg innerst inne kjente at jeg hadde lyst til å snappe til meg stoffene straks hun snudde ryggen til...! "Ja, ikke sant?" svarte hun like smilende, "Men jeg sparte ett til deg da!" 
Vel, var jo et fint plaster på såret det da;)
Nå skulle jeg jo egentlig satt meg ned og sydd, men det gidder jeg altså ikke. Ikke etter all den strykinga. Men kanskje litt hekling før jeg tar kvelden. Mens jeg ser på Tore på Sporet. Som jeg IKKE skulle se, siden jeg ikke LIKER Tore på Sporet. Men så har det seg sånn at jeg nettopp sveipet innom NRK, og gløttet i nøyaktig 7 sekund, før jeg fikk klump i halsen. Mannen sier jeg ikke er vel bevart, og det stemmer kanskje det...

7 kommentarer:

 1. Åh, så mange fine stoffer!!! Jeg leter stadig, jeg også, men finner sjelden noen som jeg liker skikkelig supergodt (=slike med ordentlige retro-blomster). Dessuten holder det jo ikke med kun ett stoff, man må jo ha litt å velge i når man skal sy;)
  Matten er i plast, ja. Kjøpt på Plantasjen (og jeg har to i turkis, en i rosa og en i sort, kremt;) Ha en fin uke! Klem B:)

  SvarSlett
 2. janne-krimskrams, jeg er imponert:) loppemarked, hekling og bruk av symaskina, det syns tanten (forøvrig anonym bloggleser) er tøft.

  SvarSlett
 3. Hei hei :-) ser jo ut som du har funnet det en del stoffer likevel da!! Nettet er veldig enkelt å sy, bare å ta med deg symaskinen opp på min syhems, så skal jeg lære deg, hehe! Og om du vil bestille et så får du lov til det og ;-) Stoffene i nettet som jeg viste i mitt siste innlegg er bare nye stoffer faktisk. Det i midten fra Stoff&stil og det andre er fra Heather Bailey (http://www.heatherbaileystore.com). Hun har maaase fine stoffer :-D klemmer

  SvarSlett
 4. OJ - det var et kjempefint plaster på såret. Jeg kunne nok kjent meg igjen i beskrivelsen din når jeg hadde sett fine stoffer tatt rett foran nesa mi. Jeg forstår bare ikke hva slags loppeflaks du har jeg. Jeg titter innom både det ene og det andre- men de herlige 70tallsmønstrene uteblir. Heldigvis har jeg venner og familie som stikker til meg et dynetrekk rett som det er - ettersom de vet jeg er på jakt. I helga kom samboeren til pappaen min med et fantastisk grønt et - og ei på jobben driver visst og saumfarer skapene sine etter noe jeg kan være interessert i.

  Jeg synes nesten det er noe yogaaktig over det å stå og stryke loppestoffer jeg ;).

  Masse klem til deg og krimskramset ditt.

  PS. en liten hemmelighet til deg. *hvisker med veldig lav stemme*. Du er det første her ute jeg forteller det til. I dag - eller forhåpentligvis i morgen eller i overmorgen åpner jeg en liten retroshop av ting jeg har sydd. Du har jo så mye retrostoffer selv, men kanskje du kan få litt inspirasjon. Jeg kjenner det klør i fingrene når jeg ser andres bilder av sånt.

  SvarSlett
 5. Så mange flotte stoffer du har funnet!! Og takk for kommentar i bloggen min:D Skal nok ikke gi opp loppisene, men tror jeg snur i døra neste gang det er et lignende loppis hvor folk er gale:D Ha en fin mandag!!

  SvarSlett
 6. hei hei!
  Nei, ingen får fram en klump i halsen som har Tore på spore gjor nei..... :)

  SvarSlett
 7. Heisann!
  Moro å se at jeg blir omtalt i bloggen din ( dama på loppemarkedet med de fine retrostoffene;)) Ser at du har funnet mange fine stoffer som jeg godt kunne tenkt meg!
  Kjempefin blogg!!
  Tina.

  SvarSlett