torsdag 22. oktober 2009

Nye puter

Endelig merker jeg litt bedring i formen... Hevelsen i kjeven er gått ned til det halve, men jeg knasker ennå smertestillende. Begynner å kjenne bittelitt på kjedsomheten når jeg er på topp på Ibux-forte-rusen, og det er jo et godt tegn. Så i et av disse øyeblikkene tok jeg meg i dag tid til å stryke de to putetrekkene jeg har sydd.
Er ganske fornøyd med meg selv, mest fordi jeg har fått til å lage åpning, slik at de kan bare tas av og puttes i vaskemaskina når det trengs!
Og med barn i hus, så er ikke dette så rent sjelden;)
Nå er gutta snart hjemme, og da blir det middagstid. Menyen er noe omgjort, siden disse tanngreiene viste seg å være langvarig. Så nå spiser vi stort sett mat som vi slipper å tygge her i huset;) Resten av ettermiddagen blir nok på sofaen...

4 kommentarer:

 1. Godt å høre at formen er bedre :-) Fine puter du, smart med åpning, sånn at de kan vaskes. God bedring, og hils til gutta dine. Klem fra anonyme tante A.....

  SvarSlett
 2. Fine puter, Janne!

  Håper formen retter seg!

  Vi ses over helga?

  SvarSlett
 3. Å du å¨du...så flink du er til å sy da.
  Hm...har fortsatt ikke tatt frem symaskinene til de fine fine retrostoffene mine jeg gitt... Kanskje ikke den stilen passer hos meg...er det det tro...oh..no.. Tror det er Hr Drops som ikke synes så mye om slikt, jeg elsker det.
  God helg fra Drops

  SvarSlett
 4. Å guuud for et nydelig stoff i rød/rosa!!
  Noe av det fineste jeg har sett!! Var det et dynetrekk eller er det et nytt stoff?
  Fantastisk fine puter i hvertfall! :))

  SvarSlett