mandag 12. oktober 2009

Ros og en liten utfordring

"Synes du jeg har vært flink i dag?", spør mannen fra sofakroken, hvor han ligger med ullpleddet pent brettet over seg, mens jeg varmer melk og honning til ham. Han brygger på noe, og ser litt pjusk ut. "Flink...ehh..jaaa, du har vært kjeeempeflink i dag, kjære.." Det han egentlig vil fram til er at han helt på eget initiativ ryddet av bord og benker på kjøkkenet etter middagen i dag og laget ferdig matpakke til Lilleprinsen så den er klar til i morgen! Og jeg lar meg forbause hver gang over hvor lite som skal til før en mann er stolt av sin egen innsats, og hvordan han lyser opp når han får litt ros...;) Men det er kanskje noe å lære av det? 
Jeg fikk iallefall en koselig hilsen fra en av mine nye "bloggvenninner" i går! Det er det som er så gøy med å ha sin egen blogg, at man blir dratt med i en stor gjeng med hyggelige mennesker som deler de samme interessene som en selv! Anette, som har den fine bloggen "Duften av syriner", skrev fine ord om min blogg på en utfordring som hun hadde fått. Måtte lese det opp til mannen, for ble så glad! Tenk at noen liker min blogg så godt! Litt ros kan jammen gjøre stor forskjell...;)
Anette sendte utfordringen videre til meg, og her skal jeg etter beste evne prøve å svare på de følgende spørsmålene...;

1) Skriv 3 ting du husker som om det var i går:
Dagen da Lilleprinsen ble født
Dagen da min farfar døde
Mitt første møte med min kjære
(Fødsel, død og kjærlighet...tre ting som setter dype spor)

 2) Skriv 3 ting du misliker:
Å være blakk
Morgenstress
Løgn og bedrag

 3) Skriv 3 ting du liker godt:
Familie og gode venner
Varme, late sommerdager med sand mellom tærne
Kalde, klare vinterdager med ski på beina

4) Skriv 3 blogger du besøker daglig:
Jeg har jo så mange på lista mi, at jeg snart har et problem med å rekke over alle! Er jo så mange fine!!! Men tre spesielt utvalgte må bli:
Fordi Borghild lager så utrolig mye fint, og har et utrolig inspirerende hjem! Blir glad bare av å se på bildene!
Fordi jeg oppdaget Kristine i Adressavisa, og fant ut at denne jenta har den kuleste leiligheten i by'n;) Og så syr hun de artigste tingene, og gir meg masse inspirasjon!
Fordi Tove har den nydeligste butikken jeg kan tenke meg, og et herlig og fargerikt hjem! Og så bor hun i Porsgrunn, en by jeg har hatt et forhold til etter å ha viet et år av mitt liv der...;) Skulle ønske butikken hennes hadde eksistert den gang også...

 5) Skriv ned 3 sanger du hører på for tiden:
Hører mest radio jeg, og da må en ta det en får... Men jeg skrur opp volumet til
Fields of gold
(fordi den hadde vi som solosang i kirka da vi giftet oss)
Ehhh...var det eneste jeg kom på... 

6) Skriv 3 Tv-programmer du følger med på:
Jakten på kjærligheten
Nyhetene
Skal vi danse

 7) Skriv 3 bloggvenner du vil sende denne videre til:
Kan det være frivillig? Ta den om du har lyst, gøy å bli litt bedre kjent med deg:)

Som den perfeksjonisten jeg er, så har jeg som vanlig brukt alt for lang tid på dette, så nå er allerede kvelden fløyet for min del! På tide å finne...
(bildet er hentet her)
senga mi....selv om min er ikke like pent dandert;)
 

2 kommentarer:

  1. God morgen :-D må innrømme at da jeg våknet i dag var det ikke en god morgen i det hele tatt...en sånn dag da alt bare ble feil og jeg følte at dette blir en driiitdag! hehe..men, så leste jeg dette fine innlegget ditt da, og straks steg humøret! TUSEN TAKK for at du nevnte meg, så fine ord som gjorde meg veldig, veldig glad :-D Få med deg reportasjen som kommer på tv i morgen (HJELP!), eller på nett for live bilder fra leiligheten, hehe! ha en herlig dag! klem

    SvarSlett
  2. Hei Janne :))Så koselig med kommentar på bloggen min!Måtte smile av historien om mannen din som gjerne ville ha ros hihi!! Men som du sier trenger vi alle noen godord innimellom ;)
    Så søt lappeveske du har laget deg! Jeg elsker slike lappeprosjekter og kan ikke stoppe med å lage dem..Mine blir også skakke men som du sier er det jo hjemmelaget og skal se sånn ut hihi! Klemmer fra Kardemomme :))

    SvarSlett