onsdag 21. oktober 2009

Nye kjøkkenhåndklær

Jeg mangler både energi og kreativitet til å oppdatere bloggen min med noe mer spennende enn å vise fram mine nye kjøkkenhåndklær fra House Doctor.
Jeg har en god venninne som jeg ble kjent med når vi begge jobbet i Grenland for fem år siden. Vi lengtet begge tilbake til Trondheim, og delte mange kaffekopper der nede mens vi hadde nedtelling til hjemreisene våre. Nå er vi begge bosatt i bartebyen, og er lykkelige for det! Men min gode venninne har famile i Porsgrunn, og er av den grunn oftere på besøk der nede enn hva jeg er. Og på sin siste visitt kjøpte hun med disse fine kopphånddukene til meg, fra Toves butikk, Pynt,  i Porsgrunn:)

De skal en tur i vaskemaskinen før de blir tatt i bruk, men må bare orke å gå ned i vaskekjelleren... Langvarig disse tanngreiene, begynner å bli litt frustrert. Ser ut som et monster (føler jeg selv iallefall...) og orker nesten ikke mat. En liten youghurt og en most banan har hittil vært dagens inntak. Rene slankekuren kan bli det her! Synd bikinisesongen er over da...;)

3 kommentarer:

 1. Hei Janne!
  Fine håndkler og butikken PYnt er jo en herlig farveklatt!
  Åh, stakkars deg; jeg vet akkurat hva du går gjenneom med den forsvunnede visdomstann! Jeg trakk alle fire visdomstennene mine for flere år tilbake. Trakk en annen hver uke til alle var ute. Jeg så ut som "Fru Pigalopp" fra min barndoms barne-tv. Det var en dame med store bollekinn. Jeg var SÅ hoven!
  Håper du er bedre nå og stell godt med deg selv! Nydelig orkide mannen hadde kommet med.
  Leste også om dette med to ukres menyer som jeg også har erfaring med. Det er genialt! Supert å ha alle ingredienser i huset.
  Før ungene kom skrev jeg månedsmenyer. Bladde i alle kokebøker og målet for hver uke var; to nye retter, noe fisk, noe kjøtt og kanskje en vegetar eller to, noe billlig og noe litt dyrere. Aldri har vi spist så mye spennende mat! Nå er det begrenset til en ukes meny.
  Herlig å ikke måtte løpe i matbutikken daglig!
  Ha en så fin kveld som mulig med den forsvunnede visdomstann!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 2. hei hei...
  ja huff den energien.. hvor blir den av noen ganger?? :)

  SvarSlett
 3. De har jeg også sett på, fra akkurat den butikken/nettbutikken faktisk:)

  Lekre, som det meste fra house doctor er. Fin blogg du har. Hit kommer jeg tilbake!

  SvarSlett