tirsdag 25. august 2009

I Evas hus

Tidligere i denne bloggen la jeg ut et bilde av maleriet som henger over spisestuen vår. Elsker det! Og enda bedre er det at det er vår venninne Eva som har malt det, det gir det en ekstra affeksjonsverdi:) Eva er utrolig kreativ, og jeg misunner hennes evne til å få praktisert alle hobbyene sine, selv med to små i hus.

And by the way; for et HUS! Gir dere bare et par glimt, utsikten er bare SÅ staselig! Eva har vært inne på tanken på å lage en blogg selv, og jeg venter i spenning! Dessverre var det ikke så mange bilder på veggene nå for øyeblikket. Men i løpet av høsten en gang blir det ny utstilling i Trondheim – gleder meg! Det var dagens reklame;)

Nå skal jeg krype opp i sofaen og sulle litt med heklinga mi. Teppeprosjektet går så smått framover, men jeg begynner å gå tom for garn. Må til byen i morgen og hamstre litt. Ble forresten ikke til at jeg gjorde om feilmonteringa mi. Prøvde, men ikke vellykket! Så det får bare være noen “skjønnhetsfeil” her og der, prøvde å lage et system ut av det iallefall;)

Vært en hektisk og litt slitsom dag på jobb, godt å ha fri i morgen:) Lilleprinsen er blitt småforkjøla, håper det er en lett utgave på snarlig visitt…

3 kommentarer:

 1. Hei!!
  Så flott det bildet var :)
  Vet du om venninnen din selger bilder over internett?? Trondehim er litt for langt unna til å gå på utstilling for meg!!
  Koselig blogg du har her, hit kommer jeg igjen.
  Klem fra Anette

  SvarSlett
 2. Kjempeflott bilde, og for en utsikt!!
  Teppet du hekler på ser ut til å bli veldig fint:)

  SvarSlett
 3. Fantastsik hærlig bilde!!Heldig deg som har et slikt bilde i heimen. Gleder meg til å se teppet ditt ferdig.
  Og ser du er i oppussings fasen, hvordan går det talerkenhylla og settekassa?

  SvarSlett