tirsdag 4. august 2009

En dag i tenkeboksen

I dag ble jeg nesten huseier.

Nesten.

Hjelp!

Egentlig har vi kommet til den konklusjonen at vi ikke har det travelt, at vi kanskje bare burde bo i ro her en liten stund til. Inntil ting har roet seg litt ned, med jobb og sånn. Men det er jo lurt å gå på visninger, for å sondere terrenget, sjekke hvordan markedet er, blabla...

Og i går kom vi over den PERFEKTE boligen! Vi kjente bare at HER kunne vi ha bodd!!! Den var bare litt kinkig plassert... Vil ha kveldssol og en helt egen hageflekk...helst!

Det endte med at den ikke ble perfekt nok...utvendig...og jeg angrer allerede!!! Men det kommer vel mange muligheter framover, forhåpentlig vis finner vi drømmeboligen til slutt.

Ellers er jeg igang med min første arbeidsuke igjen etter ferien, og litt godt å komme tilbake i voksenverden igjen. Og selv om sommeren er på hell, så nyter vi fremdeles av det den har å by på....mmmm, bringebær! 

Fin unnskyldning for å ha dessert tre dager på rad er at sommeren er så kort, så man må nyte dens goder mens man kan;)

I Kristiansand i sommer ble jeg servert en nydelig cider fra min gode venninne frøken J, som til hennes store overraskelse var å finne på Europris. Måtte sjekkes ut i dag, og sannelig gav min jomfrutur på Europris resultater! Anbefales!

 Og mens shoppingen var i gang, så rakk jeg en snartur innom Fretex for å lete etter scoop til lappeteppe-planene mine. Tenkte å starte med sengeteppe til Lilleprinsen, og leter etter blå og grønnfarger...men endte opp med bare rosa! Utvalget var ikke særlig stort i dag, dessverre..

Hmmm...mye rosa på meg for tiden, ikke rart Lilleprinsen blir påvirket og ønsker seg rosa ski og rosa akebrett;) Men tror mannen i huset blir lite fornøyd om sengeteppet på gutterommet blir rosa og blomstrete...

Blir iallefall sliten etter en sånn dag, så nå er det endelig stille i huset. Den lille mannen i huset sover, og den store er ute med gutta. Det betyr nok en kveld i eget selskap, men jeg trives!

Har gjort klart for kveldsstemning, og skal rydde og pusle litt før jeg kryper ned i sofaen med en bok.

Ha en fortreffelig aften;)

4 kommentarer:

 1. hei hei!
  Takk for titten inne hos meg!
  Du må ha is i magen, drømmehuset kan være rett rundt hjørnet! :)

  SvarSlett
 2. Hei og tusen takk for koselig melding på bloggen min! Takk det samme forresten;)

  Vi har "lilleprinser" begge to ser jeg :) hihi

  Jeg er heller ingen Europris-dame, men kan vel saktens stikke innom og prøve Cideren som så varmt blir anbefalt! :)

  SvarSlett
 3. Mmmm.. takk for tips! Da skal jeg handle cider på europris imorgen! Mmmm.. trenger forandring, jeg er en kamel på vann om dagene! (storamming.. vetdu!!)

  klem

  SvarSlett
 4. Hei Janne!
  Takk for titten, jeg tror jeg kommer til å like meg her! Artig å se ideene dine komme til virkelighet.
  Europris er faktisk undervurdert, har funnet flere fine ing der, jeg (inkl. isbitmaskin som Eirik har lengtet så lenge etter....)

  Klæm fra Ingunn

  SvarSlett