torsdag 14. januar 2010

Verden er ikke stor...

Jeg oppdaget noe morsomt her i går, da jeg lette etter linken til et innlegg jeg laget for en god stund siden. Jeg skrev en liten historie fra et loppemarked jeg hadde vært på, og hvor jeg akkurat kom for sent til å gjøre et gedigent stoff-kupp! En smilende dame hadde akkurat vært den heldige og funnet en stooor bunke med herlig sengetøy, og jeg kjente galskapen bre seg i hodet mitt og var nær ved å snappe til meg godbitene så snart hun snudde ryggen til...haha;) Og hva oppdaget jeg i går? Jo, stoffdamen fra loppemarkedet har vært innom bloggen min og lest nettopp dette innlegget!!! Utrolig artig sammentreff, synes jeg...verden er jammen ikke stor;)

(ifi.no) 
Apropo verden, så er jeg igjen tilbake til planleggingen av ny-huset jeg da. Her i leiligheten er det ikke mye som er bloggifiserbart fram til flytting, så inntil videre vil det nok gå i planlegging. Lilleprinsen skal få litt forandring han også når vi flytter, og jeg har lyst å få inn verdenskartet på rommet hans. Han er veldig opptatt av jorda og verdensrommet, så tenkte å legge til rette for denne interessen;)

(ifi.no)
Lander nok på verdenskartet, selv om jeg synes denne fototapeten også var KUL;) Tipper han ville valgt det med romskipet om han fikk bestemme selv...

Ha en god torsdagskveld!

PS: På lørdag trekker jeg ut en vinner blandt alle som har meldt seg på feiringen min. Igjen; utrolig artig at så overveldende mange har vært innom bloggen min og meldt seg på!!! Jeg er innom og besøker dere, men har dessverre ikke hatt tid til å legge igjen kommentarer hos alle (trodde aldri JEG kom til å måtte si det...er liksom forbeholdt de som er mest "poppis" det!)... Men TAKK til dere alle for koselige kommentarer! Vi høres på lørdag:)

3 kommentarer:

 1. Fototapet kan være utrolig stilig! Blir nok godt mottatt:)

  Se inne på bloggen min for svar ang. steamer. Anbefaler kaffemaskin på det sterkeste!
  Nå skal jeg suse til Stoff og Stil og lete etter skatter til nye prosjekter.
  Ha en fin dag,
  Klem

  SvarSlett
 2. Hvis du ikke ska bort i helga - her e tips t syssel som æ regne med passe dæ ;) Lloppis på Marienborg fra 10-17 lørd og sønd :)
  Fredagsklem :o)

  SvarSlett
 3. Hei!

  Ligger noe til deg på bloggen min!

  Klem Pink Lady

  SvarSlett