søndag 17. januar 2010

Søndagsglimt

Søndag er den fineste dagen i uka! Kanskje fordi det for meg som regel innebærer mindre stress enn ellers. Ofte er det den eneste dagen der vi ikke alltid MÅ gjøre noe. Likevel gjør vi mye, slik som i dag;) Men det er som regel fine ting da, som gir energi og overskudd!
I går var det derimot handledag, og jeg dro til byen med en lang liste. Jeg hater å handle når jeg MÅ, det er liksom ikke det samme som å rusle rundt og kose seg med innkjøpene... Men noen små gleder til meg selv ble det likevel;)

Jeg er ikke særlig til te-drikker, men alle skryter sånn av pukka, så tenkte jeg skulle gi det en sjanse. Nesten bare for innpakningen sin del, de er jo så fine;)
Så langt har jeg hverken blitt slankere eller renere, men det smaker faktisk ganske godt! Så langt har jeg bare prøvd meg på detox'en, men kommer definitivt til å prøve flere.

Fine servietter fra Kremmerhuset. Har planer for disse...;)

I dag har vi tilbragt formiddagen på skøytebanen. Lilleprinsen har blitt en racer på skøyter, og gav mange lure tips til mamma'n sin...

Og en fin skøyteøkt fortjener en verdig belønning...

 For det er da lov å kose seg litt ekstra på en søndag? Forøvrig harde bud her for tiden.. Ingen sjokolade i skapet, ikke en gang et lite flak med Pringles... Så nå er det vel tilbake til detox'en...hihi;)

Ha en god søndagskveld!

2 kommentarer:

  1. De lilla fugle-serviettene var kjempekule :) Og så koselig at du likte vottene! De var et herk å sy da, hehe. Elsker søndager, bare synd at de er dagen før mandagen - huff - jaja, :)

    SvarSlett
  2. oi... gleder meg til å se hva du skal bruke serviettene til! :)

    SvarSlett