onsdag 20. januar 2010

Pakke i posten!

Tjohoi, for en lykke å få pakke i posten! Ikke bare en, men TO store pakker ventet på meg på postkontoret i dag:) Den ene var en tykk og stor pakke fra Bokklubben; god vinterlektyre! Jeg er en kroniker når det gjelder å melde meg inn i bokklubber...

Men den største lykken var å åpne en pakke som jeg har gledet meg veldig til de siste dagene. Med hjertebank og store øyne åpnet jeg den myke, store boblekonvolutten fra Kardemomme... Jeg visste delvis hva som var på innsiden, og ble helt yr av glede da jeg holdt disse herlige, glade, nydelige (og velduftende!) stoffene i hendene!!!

Har dere sett så fine??? Jeg gleder meg veldig til å bruke dem til mine små syprosjekter:) TUSEN TAKK, Kardemomme!!! Du er en knupp! Det er en pakke som har gått motsatt vei også, håper den kan bringe like mye glede...selv om jeg fikk en smule prestasjonsangst nå;) Hihi...

Nå fikk jeg et lite dilemma...sy eller strikke? Hmmm....

5 kommentarer:

 1. så herlige stoffer du har fått fra kardomme :D

  jeg leste nettopp 'charlotte isabel hansen' av tore renberg, kjempekjekk bok, er skikkelig fan av tore renberg :D kos deg masse med den!

  SvarSlett
 2. Heldig du! Kjempefine stoffer! Plaster på såret (og vel så det!) for bomturen forige lørdag ;) Likte særlig godt det øverste stoffet. Gleder meg til å se hva slags prosjekter det blir ut av det!
  Klem :)

  SvarSlett
 3. Hei Janne :))) I dag fikk superheldige meg også en helt fantastisk pakke i posten og jeg går bare rundt og smiler :))Helt nydelige stoffer kjære deg!!
  Kan nesten ikke vente med å sette meg foran symaskinen!
  Så pussig det er å se "mine" stoffer på din blogg :))Blir spennende å se hva du finner på med dem etterhvert! Jeg har sendt deg en mail!
  Ønsker deg en fortsatt fin kveld! Stor klem fra Kardemomme :)))

  SvarSlett
 4. Idag kom stoffene jeg vant på give awayen!! Jeg er helt ør av LYKKE!! Den beste beste beste starten på helg jeg kunne tenke meg!!!
  Jeg GLEDER meg til å sy noe av de fantastiske stoffene!
  Og for noen godbiter du har fått i posten idag, tror det blir andre enn meg ved symaskinen i kveld!
  God helg!!!

  Hilsen Linetoppen

  SvarSlett
 5. hei hei!
  Tusen hjertelig takk for gaven! Den falt absolutt i smak!

  Heldig du er.. de stoffene var utrolig flotte!

  SvarSlett