onsdag 28. april 2010

Bruktfunn og bollebakst

Kom over denne litt rare, men morsomme tavlebenken på Fretex en dag. Tenkte den kunne bli fin på Lilleprinsen sitt rom. Tenkt å male den i en knall farge, kanskje gul?!? Gleder meg veldig til å komme i gang med barnerommet. Nå er det bare hvitt og kjedelig, med et virrvarr av møbler. Planen er å bygge en seng, og finne møbler som passer til rommet. Og så må det inn litt farger. Og kanskje en kul tapet?

Spørsmålet er bare når vi skal begynne dette prosjektet. Vi er nemlig akkurat ferdig med kjellerstua, to måneder etter at vi flyttet inn... Så ting tar tid!

Har jo nesten ikke tid til å blogge en gang, dagene forsvinner alt for fort! Det går mye i jobb og hverdagsaktiviteter, og sannelig har jeg fått fart på treninga igjen også. Fornuftig prioritering egentlig, men da må jeg velge bort andre ting, og huset er ikke helt på stell...

Men bollebakst fikk vi tid til i helga, og i dag måtte vi plukke opp en pose fra frysen når pappa var på besøk:) Dette er de BESTE bollene jeg har smakt noen gang, og jeg ble ekstatisk da en kollega på jobb hadde med seg på forrige felleslunch. Mine ble ikke så fantastiske, men det var jo første gangen også da...

Så som dere ser er det sannelig bra jeg har begynt å trene skikkelig igjen;)

4 kommentarer:

 1. Det var en kul tavle! tenker den blir kjempe fin i en kanll farge.
  Klem Igi

  SvarSlett
 2. Hei på deg!!
  Den tavla var jo kjempemorsom og blir sikkert enda bedre i gul :)
  Oppussing tar tid, og blir man noengang helt ferdig da? det tror jeg nesten ikke. vi har bodd her i halvannet år nå og i det vi kunne si oss ferdig inne var det på tide å begynne ute! og når det blir sånn noenlunde ute så vil jeg sikkert male litt inne igjen.. haha.. men det er jo gøy også.
  legg gjerne ut oppskriften på bollene for de ser veldig gode ut :)

  Klem fra Anette

  SvarSlett
 3. Utrolig morsom sak!

  Yes, gå for en knallfarge. Det blir stilig!

  Klem Pink Lady

  SvarSlett
 4. Så artig den var! Blir knall til prinsen din :-)

  Har du bolleopskriften?? Så så goooode ut..

  God helg :)

  SvarSlett