mandag 12. april 2010

Takk!

Dette innlegget er en takk til mine snille kollegaer! Til 30-årsdagen min fikk jeg nemlig bidrag til min nye hage; gavekort på Plantasjen!

Jeg vet det er litt tidlig å plante, men jeg klarte bare ikke å vente lenger! Gleden over å styre og stelle i egen hage er for stor, og endelig kan jeg pynte opp min egen inngangsdør...LYKKE!!!!!

4 kommentarer:

 1. Så flott bursdag gave! Nydelig kurv/urne.

  Klem Igi

  SvarSlett
 2. Åååå, fin fin bursdagsgåve!
  Hehe,eg forstå så godt kva du meiner. Det er jo så kjekt med egen hage.
  Eg klarte heller ikkje å halda meg så i helga planta eg så smått i nokon krukker men fleire skal det bli..
  I natt var det faktisk frost her så eg ventar litt lengre før eg plantar blomar som ikkje tåler så godt frost.

  SvarSlett
 3. Så koselig, da!
  Kjempefin krukke du har kjøpt, den var lekker!

  SvarSlett
 4. Hei Janne :)Gratulerer så mye med vel overstått! Så herlig med gavekort. Det er det beste jeg vet å få. Så kan man jo selv velge akkurat hva man vil kjøpe. Lappeteppet ditt kommer til å bli helt nydelig! Verste jobben for meg er klippingen av firkantene og dette er du jo ferdig med så nå er det bare å sy det sammen. Er sikker på at det kommer til å gå raskere og greiere enn du tror. Som sagt er den tyngste jobben overstått. Ser jo igjen noen kjente stoffer her og det var moro :))
  Jeg husker at jeg tilbød deg John Blund stoff i bytte men at du allerede hadde et. Jeg har jo fått meg enda ett men de er så nydelige at jeg godt kunne hatt enda fler..Gjør seg utrolig godt i lappeteppet ditt! Ha en fin dag!
  Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett