torsdag 15. april 2010

Små prosjekter

Som alltid har jeg mange små prosjekter liggende. De hoper seg liksom opp, fordi jeg stadig finner på nye ting jeg har lyst til å begynne på. Men nå har et håp om at jeg snart skal komme i mål med noen av dem...


Og noe av det morsomste med å blogge om prosjektene sine er at det stadig dukker opp nye bidrag til nye prosjekter:) Mamma kom en dag med en pose full av gammelt sengetøy, bragt ned fra ei hytte i fjellheimen et sted. Tror jeg. Overbragt fra en av mamma's kollegaer! 

Tusen takk til mamma's snille kollega! Og til mamma som reklamerer litt for meg;) Tenk så mye herlig sengetøy som ligger i skuffer og skap, men som til slutt havner på søppelfyllinga... Og til alle venner og familie der ute som er innom her; foruten sengetøy så jakter jeg også på gamle broderier og hekleduker og brikker for tiden. Så skrik ut om dere kommer over noe som bare ligger og slenger en plass:)

6 kommentarer:

 1. Jeg vet! De bare ligger der i gamle kommoder som lukter møll, og roper på hjelp... Stakkars, små... Bra noen tar ansvar for disse skjebnene :))

  Snakkes snart, snuppa! :)

  SvarSlett
 2. Jeg vet, det hoper seg opp med påbegynte prosjekter og hobbyutstyr til ditt og datt.. Men det er mye moro med disse prosjektene da! Lappeteppet ser forresten veldig kult ut! : )

  SvarSlett
 3. Jeg gleder meg til å se lappeteppet ferdig :)

  SvarSlett
 4. hei hei!
  Hvor heldig du er! De stoffene var så tøffe.
  Gleder meg også til å se ferdig resultat :)

  SvarSlett
 5. Hei! Det var bra du ble glad for segetøyet. Mamman din nevnte det for meg for lenge siden at du var på utkikk etter gamle stoffer. Og når jeg var på hytta i påska og fant dette, så tenkte jeg på deg. Mamman min var bare glad for å bli kvitt det :)
  Hilsen Lene.

  SvarSlett
 6. Hei du:)) Gratulerer med nytt hus, vil gjerne komme på besøk;-) Har du hørt med din mormor om det finnes noe til deg gjemt i skuffer og skap. Det varmer hjertet til tanten på Stjørdal at du er så opptatt av gamle heklerier, broderier mm. Må fortelle deg at vi har vært og hentet vogga til den kommende prinsen i Oslo, og nå gleder kommende mormor og morfar til å gjøre den ferdig til lille gutten kommer, den skal bl.a males og jeg gleder meg til å starte brodering av sengetøyet, tror jeg må strikke teppe og jeg :))) Gleder meg til å se lapeteppet ditt ferdig :-)Også har du fått symaskin, hærlig! min gamle er slettes ikke bra, kanskje jeg må ønske meg ny til bursdagen!!!! Håper vi snakkes snart, klem:)))

  SvarSlett