lørdag 10. april 2010

Lørdagskos

Prøver å lage litt lørdagskos for meg selv, etter å ha puttet Lilleprinsen min i seng. Jeg er hjemme alene denne helgen, og hadde ikke helt sett fram til det egentlig. Uka etter påskeferien har vært slitsom. Hektisk hjemme, og i tillegg har jeg av en eller annen grunn manglet konsentrasjon og filter for å klare å skjerme meg selv fra støy på jobb. Og det er ikke særlig heldig når man sitter i åpent landskap...


Men dagen i dag har vært kjempefin, og vi har både fått shoppet litt og vært på familiebesøk. Lilleprinsen har lekt med søte kusiner og spilt Nintendo Wii med morfar;) Herlig!

Nå gjenstår lørdagskvelden, og jeg rigger meg til i sofaen med min nye kopp fra GreenGate, favoritt-teen min fra Pukka, sjokoladebolle, supermyk og nyinnkjøpt hverdagskjole, strikketøy og mobiltelefon med handsfree...og jeg er klar til en times telefondate med en god venninne:)


God lørdagskveld!

3 kommentarer:

 1. Du har i hvertfall lagt forholdene til rette for en fin lørdag. Håper du koste deg. Klem Igi

  SvarSlett
 2. Takk for praten!!! Superkos som alltid!! No ska det ikke bi længe til næste gang vænnen! <3

  SvarSlett
 3. Håper du koste deg, vennen ;) Du er iallefall flink til å legge til rette for det, selv om du er alene! Jeg er så dårlig på å lage det hyggelig hvis det kun er meg selv - huff!

  Neste gang blir du med på vin - PLANLEGGING i god tid ;-))

  Kos dere i sola i dag! Klem :)

  SvarSlett