torsdag 2. desember 2010

Juleverksted del I

Med mann på kveldsvakt, 4-åring i seng og null fristelser på tv, så ble det et lite juleverksted på meg i går kveld. Et par er på bestilling, noen er julegaver og resten er til eget bruk. Er så kjekt med ting som kan ferdigstilles på en liten kveld...
 
Må innrømme at jeg ofte lar meg inspirere av andre, og denne gangen så har det sneket seg inn litt inspirasjon fra de nydelige smykkene til Bella Vintage. Hun har også egen butikk på Epla, og den er verd en titt om du er på jakt etter noe lekkert til jul!

Godt å ha noe å pussle med av og til, for har hatt mye å tenke på i den siste tiden. Dagen i går var både slitsom og litt vemodig, for etter jordmorkontroll så har jeg nå fått beskjed om at det er på tide å trekke inn årene på jobb de siste ukene før permisjonen... For meg er det litt vanskelig å svelge, kommer til å savne gode kollegaer og følelsen av å være til nytte. Samtidig ser jeg det at nå er tiden inne for å innse at det må lades krefter til tiden som kommer...

Så nå skal jeg legges til lading i desember og januar. 
Da er det ekstra godt å ty til små hobbyprosjekter av og til, for å korte ned på ventetiden. Og desember er jo heldigvis en måned som består av mye kos og inneaktiviteter likevel. Tenker det er flere enn meg som krøllet seg opp i sofakroken i går for å se første episode av Månetoppen, med eller uten forventningsfulle barn?!
Vi gleder oss allerede til neste episode i kveld:)

5 kommentarer:

 1. legger inn bestilling på øredobber i lilla...tror ikke jeg kan bruke smykke til den sagnomsuste kjolen nemlig..tar du utfordringen med å lage et armbånd også;)...og det haster jo ikke vet du:)

  Marit på Dalgård

  SvarSlett
 2. God kveld i stua!!
  Blir det ikke deilig å få et par måneder "fri" før den lille kommer da?? Du er jo så absolutt til nytte allikevel!! Det vokser jo et barn inni deg jo :) Hva er vel nyttigere enn det??

  Jeg begynte på et brunt putetrekk for en liten stund siden, men det passer ikke her, også ble jeg litt usikker på om det egentlig var noe særlig fint.. hihi.. men jeg skal sende deg et bilde av det på mail jeg.
  Og jeg må si jeg ønsker meg sånne engleøredobber :)

  Jeg holder på med et digert lappeteppe om dagen så det er stille på bloggen min, men skal prøve å få knipset et bilde av det i morra :)

  Klem fra Anette

  SvarSlett
 3. Fine øredobber! Ja sånn er det av og til når man er gravid. Prøv å nyte tiden mest mulig og kos deg deg inne. Det blir tidsnok travelt når barnet er kommet. Så lad i vei du og ikke tenk at du er unyttig for det er du så langt ifra:O)

  Du har forresten vunnet giveaway hos meg. Gå inn og se hos meg :O)

  Ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett
 4. Næh, så fine!
  Dette kan du, Janne.
  Vi ble lei oss alle sammen da vi hørte at du ikke kommer på jobb på en stund (vi håper jo selvfølgelig at du får komme tilbake når pjokken nærmer seg året). Kommer til å savne deg, vet du!

  Takk for at du ble med på Candy'en min, er litt spent på hvordan dette går (kanskje blir det både garn og nips på deg, hvis det ikke blir med flere?).

  Uansett, god helg til deg og dine, håper vi ser deg på mandag.

  SvarSlett
 5. Så mye fint du har fått laget, Janne! Jeg prøver å få laget opp litt til julegaver, men jammen er det mer enn nok å henge fingrene i om dagen, moro! : )

  SvarSlett