fredag 3. desember 2010

Juleverksted del II

I dag har jeg pyntet små pepperkakehus. Djevelske pepperkakehus, har jeg kalt dem. Har aldri bakt slike selv, men tenkte at det måtte jo være en grei sak. Med ferdigkjøpt deig fra Ikea skulle det være lettvindt også. Men du store min, som jeg har plundret...

Ikke alle kakene ble bakt i dag, har stort sett bare pyntet. Heller ikke det ble så enkelt som jeg hadde trodd. Vet ikke om det har med at magen er i veien, hormonene løper løpsk og tålmodigheten og overskuddet ikke er på topp...men jeg har iallefall vært litt verbalt aggressiv i dag. Til meg selv, vel og merke. Og kanskje naboen vegg i vegg.

Men nå er iallefall alle vegger og tak ferdig pyntet. Nå skal de bare få ligge til tørk til i morgen. Da blir det montering, men det skal min bedre halvdel få hjelpe meg med.

Har likevel på følelsen at disse pepperkakehusene ikke har gitt meg sin siste utfordring ennå...

God fredagskveld!

PS: Tusen takk for alle koselige kommentarer dere legger igjen hos meg! Blir så glad, hjelper på litt lange dager med mye syssling for meg selv...

6 kommentarer:

 1. Men hvor mange har du egentlig laget????? Ser minst seks takpar!

  Jeg er tross alt ikke fylt med gravidhormoner, men har bestemt meg for å styre unna pepperkake hus ( til og med i entall) i år. Og grankranser på ytterdørene. Og pakke-kalender til ungene. Sikkert mye mer også. Snart-førtiårs-hormoner? Lurer litt på hva som skjer med meg? Dezzzzzzember ;). And I like it!

  SvarSlett
 2. Oj!! Det sa jeg høyt for meg selv, for hvor stort, evt. hvor mange hus skal du lage? Kan godt skjønne at det ble en omfattende jobb. Flink er du :)

  SvarSlett
 3. Mulig jeg gikk litt tidlig og litt hardt ut med de julestrømpene i november ja ;)?

  Vi får vel se resultatene? PS. Jeg limer alltid pepperkakehus sammen med limpistol. Det er tryggere enn knekk med tanke på brannskader (I am clumsy) og færre "fallgruver". I tilfelle du ikke har lest deg til det tipset før mener jeg. Klemklem ;).

  SvarSlett
 4. heia!
  wow det var mange... å så flott de var pyntet!
  Hva skal du med så mange??

  SvarSlett
 5. Litt av en produksjon!! De ser fantastisk ut og kommer helt sikkert til å bli enda finere ferdig montert.
  Klem Igi

  SvarSlett
 6. Oi,oi!
  De blir sikkert veldig søte, men for et arbeid, da. Grensa mi går på å sette sammen et ferdigbakst pepperkakehus og pynte.

  Tror jeg satser på Sara Bernhard isteden i år. Gubben er i utlandet og junior er hos besteforeldre denne helga, så jeg råder grunnen alene.
  Ha en fortsatt strålende helg!

  Ingunn

  P.s.Har du hengt pakke på pakkekalenderen? Da må du få med deg den når du er innom!

  SvarSlett