fredag 19. februar 2010

Tilbake igjen

Etter en liten pause beveger jeg meg sakte tilbake til bloggverdenen igjen. Det har vært noen rare dager. Sorgen over et meningsløst dødsfall har vært tung, og gleden over flytting i nytt hus har ikke helt klart å feste grep. Men hverdagen må gå sin gang, og selv om man er trist er det viktig å prøve å glede seg over alt som er bra. Slike hendelser setter ting i perspektiv...


Midt opp i alt dette har vi tatt over rekkehuset vårt, og jeg sitter nå i min nye stue. Det er fullstendig kaos, og mye står ennå i kasser. Ikke har vi fått sofaen ennå heller, og alle klær ligger i søppelsekker. Og det ser ut til at det blir mye mer å gjøre enn først antatt. Alt av soverom og kjellerstue må under kniven, samt litt småflikking på stua. 
Bagateller, altså....


Formen min er ikke helt topp i dag, kjenner jeg. Mulig jeg trenger en dag til rolige gjøremål. Mon tro om det er rolig på Ikea en lørdags formiddag...? Ja, ja, noe MÅ bare gjøres. 
Men Ikea åpner ikke før klokken 10, så mens Lilleprinsen ser barne-tv, skal jeg kose meg innom bloggene deres. Lenge siden nå, så har mye å ta igjen. Gleder meg:)

(Bildene er fra gangen vår, den eneste kroken som er bloggifiserbar akkurat nå...)


Ha en god lørdag!

5 kommentarer:

 1. Koselig at du er tilbake! Gelder meg til å se hvordan dere får det i det nye huset.

  Klem Igi

  SvarSlett
 2. Velkommen tilbake, jeg har savnet deg ;) Trist at du har opplevd å miste noen....

  Blir spennende å se innom deg fremover og se hvordan dere får det i deres nye hjem :) Lykke til!

  SvarSlett
 3. hei hei!
  Det er det som er det tøffe med å miste noen. Verden stopper ikke opp, selv om det gjør det for den som sørger. Det kommer til et punkt der man bare må gå videre..
  Men tiden leger, tankene blir sakte med sikkert lysere og hverdagen ,som er blitt satt på hodet, blir den nye tilværelsen man bare må leve med. Hvis du skjønner hva jeg mener :)

  SvarSlett
 4. Huff! Trist det å miste noen.
  Masse lykke til i nytt hus. Her står det pappesker i kjelleren enda vi flyttet 1.nov. ;) Hele tiden noe å gjøre her, men vi koser oss også..:)

  SvarSlett
 5. Hei snuppa! Har tenkt mye på dere... Hverdagen kommer så plutselig når noe slikt skjer, og det er kanskje både godt og vondt.
  Det må være utrolig godt å endelig ha tatt over det nye huset :) Ting kommer på plass etterhvert - ikke stress! ;) Gleder meg til å se :)
  Klem

  SvarSlett