søndag 21. februar 2010

Glimt

Små pauseglimt fra den nye heimen. Jeg tok noen bilder i går, for å kunne glede meg over det herlige dagslyset som skinner tvers igjennom huset!

En gjesteseng, puter og et sengeteppe gjør sin misjon som sofa inntil videre...

Roser fra svigermor og svigerfar...

...og til slutt; sannheten om hvordan huset egentlig ser ut! 

Ha en god søndag!

7 kommentarer:

 1. Veldig vakre roser!!
  Ha en super søndag!!
  Klem M

  SvarSlett
 2. Du, de brune putene med blått på, de så fiiiiine ut!! Homemade eller noe andre kan få kloa i??
  :)

  SvarSlett
 3. Hei Janne!

  Så flott å se at du er tilbake i blogglandia:) Gratulerer med innflyttingen i nytt hus, blir en del esker og søppelsekker med ting den første tiden men så går det seg til etterhvert. Ikke noe å stresse med:)

  Ble det IKEA på deg i går?

  Klem Pink Lady

  SvarSlett
 4. Hei! Godt å ha deg tilbake her igjen! Er jo kjempespent på hvordan drømmeheimen utvikler seg da vet du! Kjenner at jeg er litt glad det ikke er jeg som flytter (har mer enn nok problemer med å holde orden i heimen om ikke alt stod i pappkasser og søppelsekker......), men det skal bli noen fine uker framover. Husk:ikke stress, dette skal være kos (selv om det slett ikke føles sånn noen ganger....).

  SvarSlett
 5. Hei igjen. Ja det blir bildet til trappa, er bare så veldig usikker på hvilke fargen jeg skal male det i.....Kjempefint hus dere har fått, ikke vær opphengt i det negative.....Du kommer til å mollkose deg etterhvert når sofaen er på plass og blomstrene trives:)

  SvarSlett
 6. Hei du :))Gratulerer med nytt hus! Godt å se at du er tilbake igjen..Pappesker hører hverdagen til når man er nyinnflyttet.
  Husker godt hvordan vi nesten lette oss ihjel for å finne igjen ting selv om vi syntes vi hadde vært flinke til å merke eskene.
  Men når det er sagt så er det alltid moro med en ny start. Dere får det superfint ser jeg jo av bildene du har lagt ut! Sitter med matpakka mi nå men skal snart gå fra jobb.Skal på Marimekkoutstilling på Kunstindustrimuseet og det gleder jeg meg til.
  Ønsker deg en fortsatt fin dag! Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 7. Gratulerer med nytt hus, blir spennende med bilder! Og godt at du er tilbake, håper det går bra med deg og dine.

  Det ligger en award/utfordring til deg hos meg om du har tid og lyst :)

  SvarSlett