tirsdag 2. februar 2010

Sofagris

Egentlig skulle vi flytte med den sofaen vi har nå. Men så ville den koselige damen som kjøpte leiligheten vår ha sofaen også, så da må vi på sofajakt... Egentlig en grei løsning, siden sofaen vi har nå passer egentlig ikke til formen på stua. Vi vurderer en modulsofa fra Formfin, som til og med er på salg nå! ;)

Eneste som bekymrer meg er at det er 4 ukers leveringstid! Vi flytter jo om 2 uker, så det spørs om det blir madrass og puter på stua i noen uker...hihi;)

6 kommentarer:

 1. Kjempefine sofaer!
  Noen uker på madrass funker fint det, snakker av erfaring.. ;)

  SvarSlett
 2. Nå var det lenge siden jeg har vært inne her! :) Har dere kjøpt dere nytt hus/leilighet? Så spennende. :)

  Liker også disse sofaene godt - og 4 uker går fort det sjø!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. KJEMPEFIIIN sofa!!! Vældi lik min....hihi...Så utrulig kjekt at kjøpern trængt ny sofa da!! E jo litt kos å få nye møbla i nytt hus!! :-)

  2 uke på pute e værdt det!!! :-)

  Ha en superfin dag vænnen!!! <3

  SvarSlett
 4. 4 uker er notime for en sånn lekker sofa! :) Og jeg kan ta med meg egen pute for å sitte på, når jeg kommer på innflyttingsfest! :-)

  Takk for tipset om tapet i "vinduene" på skapdørene. Det skal jeg vurdere! Skal begynne arbeidet med å grunne i dag.. ser mørkt på det... skikkelig kjedelig jobb før man kan begynne med selve malejobben.

  Klem :)

  SvarSlett
 5. Stili sofa!! Bra tips =)
  Klem M

  SvarSlett
 6. Hei!

  Om det er fire ukers leveringstid og dere flytter om to uker blir det bare 2 uker uten sofa. Og de føreste ukene i nytt hus har man som regel så mye man skal gjøre.

  Sofaen var i alle fall veldig fin og jeg tror absolutt jeg ville gått for en modulsofa. Tenker at det må være toppers for oss som liker å omøblere litt også;) hihi

  Ha en ritkig god helg! Har dere begynt å pakke ned?

  Klem Pink Lady

  SvarSlett