onsdag 2. september 2009

Stoffsamling

I dag har jeg hatt min ukentlige fridag, og som alltid står det mange ting på gjøremålslista. Selv en leilighet på 75 kvadrat tar tid å vaske, så den dagen jeg får hus, tror jeg at jeg må bevilge meg TO fridager;)

Vi har kjøpt ny bil denne måneden, noe som gjør at jeg har fått beskjed om å være litt forsiktig med forbruket mitt. Og pliktoppfylende som jeg er, så gjør jeg mitt aller beste. Så i dag når jeg dro ut for å handle matvarer, skulle jeg holde meg stramt til handlelista; ingen utskeielser i dag nei. No problem! Helt til jeg BARE skulle en tur innom bruktbutikken på veien for å kikke litt, helst etter noen stoffer til samlingen min. Og joda, jeg fant noen fine putetrekk, riktig så fornøyd!

Men det første jeg gikk meg på var en tallerkenhylle. Og jo da, jeg har jo nettopp kjøpt en, men har liksom ikke bestemt meg for om den skal bli bokhylle til Lilleprinsen, eller om jeg skal ha den selv… Så nå slipper jeg å velge, for hylla MÅTTE bare bli med meg hjem! Prøvde å sniiike den inn gjennom døra og ut på verandaen, skjult bak døra. Men det holdt ikke lenge, for like etter kom det en streng stemme inn i øret mitt; “Hva i all verden har du gjort NÅ da? HAR du ikke allerede en sånn hylle??? TRENGTE du virkelig en til? Hvor tok du DE pengene fra da??” Prøvde å si at den var NESTEN gratis, lagde trutmunn og dådyrblikk…men tror ikke det hjalp der og da;) Heldigvis ble jeg raskt tilgitt, men nå skal jeg virkelig leve opp til forventningene om ikke å handle noe mer før neste lønning! Med mindre jeg finner noe veeeeldig billig OG nødvendig på loppemarked i helga da…;)

6 kommentarer:

 1. he he..må le altså..du er jo akkurat som meg du...ikke bra ikke bra..hihi...
  men må man ha noe så må man ikke sant..
  Herlige mønstre og farger på de stoffene.
  Drops

  SvarSlett
 2. Humre, humre.
  Jeg synes jeg ser deg!
  Men det passet jo bra med ei hylle til, da, når du ikke klarer å bestemme deg for hvor du skal ha den første....

  Vel, nå kommer jeg og drikker kaffe med deg i kroken!

  Ingunn

  SvarSlett
 3. Nydelige stoffer! Gleder meg til å se hyllen når den har kommet på plass i heimen!

  Og jeg elsker mummikopper!! Ønsket meg det til jul for et par år tilbake, men fikk ingen av min mor.. Tror hun syntes at jeg var litt for stor.. hmm

  Klem Pink Lady

  SvarSlett
 4. hihi.. det er akkurat som å høre mannen her i huset også når jeg kommer trekkende med poser fra loppis og bruktbutikker. han skjønner som regel ikke hva jeg skal med alt sammen.. men nå som vi bor i hus og kjelleren enda ikke er full så kan jeg jo ikke gå forbi fine ting :) det endte med 4 tallerkenhyller i sommer for min del :)
  kjempesøte stoffer, hva samler du til??

  Anette

  SvarSlett
 5. Hei Janne!

  Gjett om jeg ble glad da jeg leste kommentaren fra deg:)) Så utrolig koselige ord. Det varmer:)

  Jeg er helt på din side når det gjelder kjøpene dine. Gjett om jeg hadde kjøpt disse stoffene om jeg hadde kommet over dem!! Nyyydelige... spesielt det øverste, ai, ai! Og tallerkenhylle i tilleg? Heldige, heldige deg! Leter og leter, men finner det aldri. Har èn, og den fant jeg i kjelleren hos mamma og pappa. Men de er som blåst vekk fra loppisene her i Oslo.

  Jeg kommer tilbake til deg:)

  Klem Marthe (http://thinktank.blogg.no. Får dessverre ikke kommentert hos deg uten å logge meg på med google-konto. Den fører deg til en gammel blogg)

  SvarSlett
 6. Det ligger forresten en award/ utfordring til deg i bloggen min....

  SvarSlett