søndag 20. september 2009

Helgen i farger

Først må jeg bare meddele at min sjeldne vinnerlykke var med meg i dag!!! Jeg ble den heldige vinneren av ekstrapremie hos Pink Lady, med den supersøte bloggen Pink Lady and the Polkadots! Jippi!

Ellers har helga vært herlig, innledet med en meget vellykket tapaskveld med mannen på fredag. Endelig kunne jeg glede meg over å få prøvd den nye oppskriften på foccachia…mmm:) Fant den her, på denne bloggen. Superenkel basis, kan tilsette det du selv måtte ønske av krydder, oliven eller annet godt!

Lørdag kom endelig sola fram i Trøndelag, og bød på deilige varmegrader og skyfri himmel. Jeg var en snartur på loppemarked, mens gutta pakket fiskeveske og dro på båttur på fjorden. Har aldri opplevd tilsvarende køståing på loppis før! Stod sikker et kvarter i bare for å komme inn! Ikke ble det mange kupp heller, men dette vatt-teppet fikk bli med hjem, sammen med en søt skål i keramikk og en lampefot som ikke egner seg til å vise i bilder…ennå;)

I dag har jeg og Lilleprinsen nytt formiddagen alene, og vi snek oss til en aldri så liten loppistur til.. Ingen funn, og det var nok prinsen som ble mest skuffet. Han gledet seg vilt i bilen, til min store overraskelse..!  “Mamma, æ vil itte hjæm, æ vil på mere loppemærke!” Aner en viss bekymring hos pappa’n;) En liten tur innom svigermor viste seg å bli mer fruktbart enn loppis i dag, og hun sendte ivrig med meg noen søte små funn! Skal vise noen av de senere, men den ene krystallvasen som ble med hjem ble et foreløpig hjem til mine nye heklenåler. Det har blitt både hekling og maling i helga, bilder kommer senere…

Ønsker alle som er innom en fiiin ukestart!

2 kommentarer:

 1. Hei!!
  Så fine heklenåler!! Hvor har du kjøpt de??
  Hilsen Superhekleentusiast- M =)

  SvarSlett
 2. Så mye fine bilder.
  Ble sulten her jeg nå.
  Enig...superkule heklenåler.
  Drops

  SvarSlett