onsdag 19. oktober 2011

Med beina på bordet

Overskriften i dag er egentlig helt villedende. Det har vært lite tid til å ha beina på bordet i dag, for å si det sånn. Huset har stått på hodet etter å ha hatt elektrikere her i to dager, og jeg har måttet fly rundt med støvsuging og ryddemani samtidig som jeg har måttet koordinere mating og lufting og alt det som følger med å ha to små og en hund!

Men etter å ha lagt de små i kveld, skal jeg krype opp i sofaen med strikkeprosjektene mine. Og smette inn i mine fine, varme, nye ballerinatøfler fra Shepherd! Du kan få kjøpt dem her du også, om du ikke bor i Trondheim!

ME LOVE <3

1 kommentar:

  1. Dei tøflane ser supergode ut! Kanskje julegåve til skjønnesystra mi..? :)

    Veldig koseleg å møte deg i dag! Og dynetrekket var heilt supert! Det er eg som skal takke så veldig, veldig mykje! :) No ligg det til vask, og snart skal det på Storesøster si dyne, og så blir det kanskje eit lite jenterominnlegg med lenke til deg om nokre dagar. :) Vi får sjå kor snart eg rekk det, for her er det full fart for tida! I kveld sitt eg med åtte nye sanseputer som skal lukkast med handsaum, før eg skal prøve å få tatt bilde i dagslys i morgon. Dei må jo ut i butikken før fredag! ;)

    Ønskar deg ei fortsatt god veke!

    SvarSlett