lørdag 3. september 2011

Sushi!

Lørdagskveld med besøk av gode venner, litt vin og hjemmelaget sushi kan ikke bli feil. Her i huset har vi blitt kraftig bitt av sushi-basillen!

Og vet dere hva? Den beste sushien lager man selv! Ikke er det så vanskelig som man kanskje tror heller, og de fleste ingrediensene finner man på nærbutikken. Vi synes maki er aller best, så disse laget vi mange av i går, i åtte ulike variasjoner. Kamskjell, reker og salmalaks fikk selskap av agurk, avokado og hjemmelaget chilimajones, og det ble så utrolig godt!

Vi må sies å være nybegynnere på sushi, så kan vi kan alle:)

Nå skal jeg tippe meg ned på sofaen, tror minstemann har sovnet i vogna i skrivende stund. Underskudd på søvn er en underdrivelse for tiden, med en liten pjokk som får tenner og samtidig er forkjøla... Men om ikke annet, så får man blogget om gårdagens suksess før klokken åtte om morgenen, og med kun fire timers søvn innabords;) Morgenstund har gull i munn....?!?

Ha en fin søndag!

8 kommentarer:

 1. Mmmmmm!
  Ser jummy ut det der!

  Har sendt to "gutter" avgårde på buss til Levanger allerede, og har huset for meg selv i noen timer. Har planer om en tur i marka, så lenge været holder.

  God søndag!
  Ingunn

  SvarSlett
 2. Mmm, det der så veldig godt ut! Jeg elsker sushi, og har lenge tenket å prøve å lage, men tenkt at det er litt vel avansert. Men hvis du påstår det er lett, så tør jeg kanskje:-)
  God søndag til deg!

  SvarSlett
 3. Eeeeelsker sushi!! =) Nå vet jeg hva jeg skal ha til middag i dag =)=)

  SvarSlett
 4. WOW!!!!!!! DET så helt fantastisk ut!!!! Du fristet meg og jeg liker ikke sushi en gang!!! :-) Flinke dere er!! Er så godt med slike vennekvelder! De er verdt litt lite søvn og trøtte øyne! KLEM!!!

  SvarSlett
 5. De sushibitene så helt proff ut da! Da vi lagde ble de ikke like flotte for å si det sånn. Lenge siden nå. Er definitivt på tide å gjenta det snart! Bare så synd at min kjæreste ikke liker det... Uforståelig!

  Ønsker deg ei fin uke, forhåpentligvis med litt søvn!

  Klem Pink lady

  SvarSlett
 6. Mmm... sushi er godt! Jeg har aldri prøvd å lage maki selv, kun sashimi :)

  SvarSlett
 7. wow, æ e imponert! :)
  Har ikke turt å smake sushi enda :)

  SvarSlett
 8. WOW, så flinke dere er Janne! jeg elsker sushi og dette så virkelig himmelsk godt ut :)

  SvarSlett