onsdag 28. september 2011

Litt loppelykke

Helga som var bringte med seg litt loppelykke for min del, noe som jeg føler tilhører sjeldenhetene! Men så orker jeg ikke å farte på så mange heller da;) Litt fordi jeg synes det er vanskeligere og vanskeligere å komme over små skatter (har hørt at mange av arrangørene plukker ut det beste i forkant..), og litt fordi folk rett og slett er gale! Men denne helgen prøvde jeg lykken sammen med en venninne, og endelig hadde jeg hellet med meg!

En god bunke med sengetøy og andre småstoffer ble med og en rull med orginal retrotapet. Dette er jo store mengder, og jeg trenger jo ikke alt dette selv. Det gule sengetøyet fikk jeg til og med to av, så om noen får lyst til å bytte en pakke stoff, så send meg gjerne en melding eller mail!

Jeg kjøpte en annen rar sak også, men den har jeg en plan med. Og lykkes jeg, så skal jeg vie den et eget innlegg. Krysser fingre!

6 kommentarer:

 1. Her var det mange fine stoffer!
  Loppekupp :-)
  Klem

  SvarSlett
 2. Herlige stoffer!! Gratulerer med fine funn=) Helt enig, synes folk er fullstendig Gale på loppis om dagen, ganske slitsomt, hehe =) Men det er verdt det så lenge man finner så fine skatter! Ha en finfin kveld, klem fra M

  SvarSlett
 3. Åh, kan eg få kjøpe eller bytte til meg det gule sengetøyet? Nydeleg fint!! :)

  Håpar du har det bra, forresten! - og at du blir bra i bekkenet snart! :) Trur ikkje vi har vore på samme treninga, for det meiner eg vi snakka om ein gong for leeenge sidan. Eg gjekk hos Trude på Frisk, i alle fall.. :)

  Klem

  SvarSlett
 4. Hei, igjen! :) Eg ville blitt hoppande glad om eg fekk heile dynetrekket, dersom det er i fin stand, slik at eg kan bruke det til dynetrekk, altså. :) Men viss ikkje, så tar eg veldig gjerne det halve, og så kan eg sy noko fint av det. :) Har ikkje fått sett i lageret mitt kva eg kan bruke å bytte med, men har heilt sikkert litt av kvart! Nytt og gammalt og i alle regnbuens fargar, til og med! Er det vintage/retro du er mest interessert i? Og store stykker, eller fleire av dei litt mindre?

  SvarSlett
 5. Hei på deg!
  Så heldig du har vært som fikk karret til deg noen fine stoffer :) jeg spotter et nydelig blåturkist et i midten av den første bunken. om du vil bytte litt av det med meg blir jeg kjempeglad. vi har jo gjort fine byttehandler før vi :)

  klem fra Anette

  SvarSlett