fredag 5. november 2010

Me & Janome

Fredag og fridag. Mesteparten tilbragt foran symaskinen, med tekopp og nystekte knekkebrød. Og litt i godstolen, med beina høyt hevet og massasjesetet på ON (takk Marit!)....
Har gjort ferdig noen syprosjekter, samt startet på noen nye. Ett helt lass med ferdige oppklipte stoffremser måtte brukes til noe. Hva det blir til slutt skal jeg vise fram en annen dag... 

God helg!

4 kommentarer:

 1. Hei Janne!
  Så kjekt at du blei fornøyd med stoffene. Kjenner igjen det rosa i lappeteppet ditt, artig at desse gamle dynetrekkene får reise rundt og gjere nytte for seg endå ein gong:) Lappeteppet ditt ser kjempefint ut, og det blir spennande å sjå kva du har fått laga av stoffremsene dine.
  Min pakke har ikkje dukka opp endå, men det er ikkje første gongen at dei rotar på postkontoret her, så det dukker nok opp ein av dagane.
  Ønsker deg ei fin helg:)

  SvarSlett
 2. Hm, blir spennende å se hva du tryller fram. Du har i allefall noen farge- og stoffkombinasjoner der som får tenna til å løpe i vann! Stripe-lappene er kjempelekre!

  God helg!

  SvarSlett
 3. så bra massasje-monsteret falt i smak;) God Helg!

  Marit

  SvarSlett
 4. heia!
  wow... jeg blir så imponert av dere som syr de flotteste kreasjoner... gleder meg til å prosjektene dine.. regner med det blir noen strømper til! :)

  SvarSlett