mandag 22. november 2010

Ferdig!

Endelig er senga til Kasper ferdig! Nesten iallefall, for den drevne ser sikkert at det mangler sengehest... Må si jeg ble veldig fornøyd med resultatet; praktisk og fint! Og ikke så rent lite stolt av mannen, som tross alt har stått for hele bygginga....

Idèen vil jeg forbeholde meg retten til, men ellers er det han som har fikset og ordnet det meste. Så kommer jeg inn og tar sjarmør-etappet, liksom;)

Det gjenstår ennå en del på innredningen forøvrig, men får bare ta litt etterhvert. Sånn som å vaske vinduene, for eksempel...kremt...

Formen min er bare sånn akkurat og bekkenet krangler mye for tiden, så får ikke gjort så mye som jeg gjerne skulle. Men det kommer til å bli veldig bra til slutt, og det morsomste av alt er at den fine gutten som skal bo her ble veldig fornøyd!!!

Nå ser jeg for meg at vi skal ta en liten oppussingspause før vi starter på neste prosjekt....eller?

6 kommentarer:

 1. SUPERFIN!!!! også så praktisk!!! Dere har bare vært SÅ flinke!!! ( både den som har planlagt og ikke minst den som var handyman..)Heldige Kasper!!!! :-)

  SvarSlett
 2. Den ble kjempe fornøyd! Forstår godt at Kasper er fornøyd.
  Klem Igi

  SvarSlett
 3. Knallbra ble det! Og veldig praktisk med alt man kan gjemme bort i skapene under! Flinke mannen din! God grunn til å være stolt ja!

  SvarSlett
 4. Oppussingspause?? hva? det ordet har jeg aldri hørt før!! hehe.. eller, det er et ord som mannen ikke kjenner til i alle fall! sukk ;-) men nå holder vi på me en aldri så liten sprintetappe før desember setter inn og julefreden skal få senke seg! Kjempekul seng, og kjempefint du har fått det på kjøkkenet! Og så den store magen og de koselige bildene med storebroren ;-) Var masse å kommentere på en gang her.. er ikke så vel bevandret i Bloglandia for tiden. Krysser fingrene for at de siste ukene av svangerskapet flyr unna :-D
  klem fra meg

  SvarSlett
 5. Den ble fin!
  Tenker prinsen finner seg godt til rette der.

  SvarSlett
 6. Veldig fint var det!!! Genial måte å skaffe oppbevaring i små rom.
  Kan tenke meg at småen er stolt og fornøyd ja :)
  Og oppussingspause hørtes ut som en god plan. Nå er det jo straks jul og straks etter der kommer jo enda en liten sjarmør til verden :)

  Klem fra Anette

  SvarSlett