tirsdag 1. desember 2009

1. desember

...og jeg har i dag blitt erklært "snilleste mamma i hele verden"!!! Det er ikke værst, eller hva? Lilleprinsen var i ekstase over å åpne pakken i adventskalenderen i dag, selv om det ikke var bursdag, og heller ikke julaften!!! Og han ble ikke mindre fornøyd med innholdet, som i dag var en gullmynt med sjokolade i, og en ny pysjamas:) Og så sjokolade da! Selv om det ikke er lørdag??? Det var da "verdens snilleste mamma"-frasen kom;) 

Så den lille gutten krøyp til køys i kveld i ny pysjamas, etter å ha bakt sjokoladekjeks til pappa'n sin og drukket kakao til barne-tv. Hele familien samlet i sofakroken til "Jul i Svingen". Vi voksne ler oss skakke, og småttisen sitter med store øyne og lurer på hvorfor Nure plutselig flyr opp i lufta?!? Hurra for 1. desember!!!

3 kommentarer:

 1. Hei!

  Høres ut som en koselig kveld for dere! Jeg tittet selv på jul i svingen i går kveld, tror jeg må prøve å få det med meg hver kveld fremover. Det var i alle fall veldig skjønt! Artige unger!

  Klem Pink lady

  SvarSlett
 2. Hi hi hi, så koselig med barnlig entusiasme! : ) Jeg har også pyntet med svibler og det er en av mine favorittblomster, de er så fine!

  Klem : )

  SvarSlett
 3. Så koslig å kunne gjøre barna sine så fornøyde! Så fine rød puter du har sydd, julete og ikke julete på en gang:) Og Jul i svingen er en stor favoritt her i huset, faktisk så stor at Hannah satte seg helt på bakbeina da jeg skulle rydde vekk dvd'ene ( hun fikk dem til jul i fjor) etter jul i fjor... så vi har sett på jul i svingen nesten hver dag i et år nå vi:) ( dvs, Hannah har, men hender jo at vi blir sittende å se vi også) Og blir ikke lei!

  Klem

  SvarSlett