mandag 30. november 2009

Adventskalender

I dag har jeg hatt en rolig formiddag. Har vært hjemme fra jobb i dag for å prøve å lege den vonde kjeven min og lade opp til en ettermiddag alene med Lilleprinsen. Når jeg har vondt blir jeg nemlig både sur og utålmodig, bare spør mannen min...! Og det er jo ikke så lett for en vilter 3-åring å ta hensyn til. Vi klarte oss greit da, selv om jeg sikkert kunne vært en litt festligere mamma...

Når jeg nå har hatt noen dager på sofaen her hjemme, så har jeg fått tid til å lese gjennom den stadig voksende bladbunken min. Det meste er interiørblad, og selvfølgelig går det i jul. Det er herlig å la seg inspirere av alle de herlige idèene, men samtidig kjenner jeg også en smule prestasjonsangst! Det er jo så mye fint! Og for ikke å snakke om inne på alle bloggene jeg besøker...
Og jeg må si meg enig med Anette, som kommenterte det forrige innlegget mitt, at det er utrolig stilig med alle boligreportasjene som er gjennomført til fingerspissene i farger som rosa, hvitt eller grønt. Lekkert, tenker jeg, mens jeg drømmer meg bort... Men det må da være utrolig vanskelig å gjennomføre?!? Og ikke minst dyrt! Iallefall for meg, som begynte å samle på julepynten min for 10 år siden, og da gikk det naturligvis i rødt og gull.

Tilfeldig at årets kalenderinnpakning matcher julefargene mine, men i morgen braker det altså løs. Kalenderen er klar, og jeg har løst det på en enkel måte i år, ved å stille ut pakkene i bokhylla på stua. De varierer mye i både størrelse og vekt, så det var mest praktisk sånn. Lilleprinsen var nesten på vei inn i drømmeland, da han ropte på meg og måtte ha nok en bekreftelse på at han får en pakke i morgen;) Håper bare ikke han våkner før vekkeklokken av den grunn...! Jeg har tenkt å prøve meg på jobb i morgen, komme tilbake i vanlig gjenge igjen. Og så skal det jo trekkes adventsgaver der også:) Koselig tradisjon vi har, og en fin måte å starte dagen på!

Gleder oss til i morgen; tenk da er det 1. desember!!!

3 kommentarer:

 1. Ønsker deg god bedring i så fall. Jeg sliter med et øre jeg - ikke ørebetennelse, men mer sånn forkjølelsesvondt. Dog til å overleve med en paracet + ibux i kroppen.

  Jeg er scizofren når det gjelder jul også. Har en rød krok, en rosa krok, en litt grønn krok, en sølvkrok - haha. Jeg liker å titte i interiørmagasinene, men samtidig blir jeg litt sånn stresset av det. Det er jo så perfekt. Men - man må minne seg om at det er stylet. Ikke noe hjem bør være stylet, i hvert fall ikke de med barn. Det er bare å si til seg selv ;). De putene med heklebrikkene var enkle, rene og fine. Helt i min smak!

  SvarSlett
 2. God Morgen.

  Fin blogg du har.

  Det er så gøy med desember :):)
  Inspirasjon i store mengder, pynting,glad musikk,lys,kakao,kaldt,snø og masse god mat :D


  God bedring!
  Helsing kamille

  SvarSlett
 3. Hei!

  Håper at du får en riktig fin 1. desember uten alt for mye vondter i munnen!

  Klem PInk Lady

  SvarSlett