mandag 28. desember 2009

Romjul

Jula kommer og jula går. Ennå er det noen dager igjen av romjula, men jeg kjenner jeg begynner å bli ferdig med julestemningen jeg nå. Denne jula ble kanskje ikke helt som jeg hadde håpet, for jeg ble slått ut av noe influensa-greier bare tre dager før jul, og ennå hangler jeg litt etter dette. Julaften var definitivt den verste dagen på formkurven, typisk nok... Men til tross for dette, så har vi kost oss med julemat, snop, familieselskaper og mange fine julegaver:)

Det var iallefall en fornøyd liten prins som har kost seg med alle gavene sine nå i romjula. Og i år gikk det mye i Lego City, også til pappa'n sin store glede;)


Ikke overraskende gikk det mye i "politi-effekter"...;)

Nå føles det nesten som hverdag igjen her i huset. Mannen har begynnt på jobb igjen, og skal jobbe hver dag denne uka, inkludert nyttårsaften og første nyttårsdag. Sånn er det å jobbe turnus, gitt. Jeg har heldigvis fri, og skal dele dagene med Lilleprinsen. Det blir litt lange formiddager i pysjamasen, med julemorgen og en sjokoladenisse eller to etter frokosten. Sånn sett prøver vi å holde på jula. Men skal jeg være ærlig, så gleder jeg meg mest til å komme igang med det nye året. Tankene mine er mest i det nye huset, og jeg grubler på innredning, lamper og hageprosjekter. Tenk, min EGEN hage! Juhu!!!

Så her blir det nok ingen flere jule-innlegg fra meg, men kommer sterkere tilbake rundt nyttår:) Nytt år, nye muligheter! 

Sees i 2010!!!


2 kommentarer:

 1. Hei Janne

  Så søt gutten din er! : )
  Aha, så mannen din er politi? Tenkte litt på det da du tidligere skrev at han jobbet turnus nemlig. Det er samboeren min også : )

  Kos deg med husplanlegging, og gled deg til hage, det var høyest opp på listen da vi kjøpte huset vårt.

  På tide med litt mat igjen, deilig med sen frokost.

  God beding og kos deg videre!

  Klem fra Bella

  SvarSlett
 2. Hopper innom en liten tur for å si at det er liv her i heimen også. Vi nyyyyyter dagene, akkurat som dere.
  Artig med Lego, da, kan tenke meg det var stas for pappa,n ja.
  Ses til neste år!

  Ingunn

  SvarSlett