fredag 12. august 2011

Soverom

I sommer unnet vi oss litt luksus. Vi reiste nemlig på ferie, mens vi hadde folk som pusset opp i heimen. Herlig, herlig...

Vi har flyttet soverommet ned i kjelleren, i nærheten av barnerommene som ligger en halvetasje opp. Svalt og behagelig, og med gulvvarme til vinteren kommer.

Vi har kjøpt nye møbler for å få mest mulig lagringsplass. Rommelige kommoder og seng med oppbevaring både under og i sengegavelen. Smarte Ikea;) Tapeten er fra Nordic Leaves.Det beste er egentlig å endelig ha fått et soverom som bare er soverom, og som ikke rommer alt mulig annet rot og stæsj! Det gamle rommet er også i endring, så det skjer mye i heimen i år. Kommer nok tilbake til det;)

Sov godt!

7 kommentarer:

 1. Så fint det så ut! Jeg likte tapeten veldig godt!

  SvarSlett
 2. ENDELIG kom det bilder av soverommet! ;-) KJEMPEFINT Janne!!! Lyst og delikat! Tapeten ble knallfin! Og Even da.....prikken over I en! :-)
  KLEM fra nord

  SvarSlett
 3. Så flott det ble!! Den sengen der kommer til å bli en bestselger!! To venninner av meg har allerede sikret seg den og vi er to til som er i tenkeboksen!! God helg til deg og gutta!! Klemmer

  SvarSlett
 4. Ser flott ut - og en skjønn liten en i sengen sin :) Ikea har så mye bra...bare så synd vi har 9 timer en vei dit...
  Ha en fin helg
  klem Tove

  SvarSlett
 5. hei hei!
  Det var kjempe fint. Tapeten var nydelig! Love it! :)

  SvarSlett
 6. Så flott det ble. Nydelig tapet. Høres helt herlig ut å få noen andre til å gjøre det.
  Klem

  SvarSlett
 7. Åh, dette ble fint!
  Ser ut som lilleprinsen koser seg bra der!

  SvarSlett