søndag 21. august 2011

Jannepanne

"Jannepannepøne,

mor si sladrehøne

Bakom døra lå en lort,

den hadde lille Janne gjort!"

Dette var regla som min farfar dedikerte til meg. Jevnlig, fra jeg var bittelita og fram til jeg ble myndig. Han døde noen uker etter at jeg fylte 18, men jeg er sikker på at om han hadde levd i dag, så hadde jeg fått høre dette ennå. Det er liksom min regle det:)

Så når jeg nå har bestemt meg for å bruke signatur på syprosjektene mine så ville jeg ha noe som jeg forbinder med meg selv, som er litt morsomt og uhøytidlig. Akkurat som prosjektene mine. Det begynner å bli noen bestillinger nå, så jeg tenkte det hadde vært litt stas å sette signaturen min på det jeg lager og sender fra meg....

5 kommentarer:

 1. Hei! Kul regle! Han hadde nok fortsatt! ;) Takk for fin kommentar! Måtte gjøre det beste ut av bilder tatt med mobilen. Min far ble bra satt ut da han så bildene for han hadde ikke merket at jeg tok dem:) Håper du får ei fin uke!

  SvarSlett
 2. Så gøy å kunne merke "varene" sine! Og eg er einig i at det er kjekt at lappen er personlig, og at det som står der betyr noko for deg. Vi kallar forresten ofte storesøster Anna Panna Pøne...men resten av regla hadde eg ikkje høyrt før. Trur nok ikkje ho ville likt den..hihi! ;)

  Målinga på tripptrappane våre er Lady interiør tre 40. Eg brukte eit strøk heftgrunn først, og to strøk med rett farge. Og det hadde nok sikkert vore lurt å pusse lett over stolane før eg begynte på malejobben...men det er kjeeedeleg! ;) Er i alle fall strålande fornøgd no!

  Ha ein fin søndagskveld!

  SvarSlett
 3. Hi hi, så morsomt!

  Veldig fint med lapper på håndlagede produkter, gjør det litt mer eksklusivt, synes jeg.

  Lykke til med videre produksjon :)

  SvarSlett
 4. Det var på tide!
  Teppene dine må jo ha merkelapp!

  SvarSlett
 5. Morsom regle og søte lapper :)
  Lykke til med bestillingene og ha ei finfin uke!

  Klem fra Anette

  SvarSlett