søndag 2. januar 2011

Godt nytt år!

Juleferien er over, og her forbereder vi oss på hverdag igjen. Det er deilig å endelig ha tippet over i januar!

2010 har vært et år med mange gleder og noen sorger. Og svangerskapsplager. Men nå er det nytt år, og vi er snart i mål med sistnevnte! Det innebærer at vi er i modus for redebygging.

Denne stolen kjøpte vi for en stund siden, men har manglet bord. Ønsket meg et gammelt teakbord, men etter å ha gjort noen spede forsøk på å dra på loppemarkeder i høst, så innså jeg at det er bedre å kjøpe nytt. Så nå er ammekroken komplett:)

Så her skal deilige dager tilbringes i tiden framover. Med en bok, kaffekopp og restene etter julekakene;)

GODT NYTTÅR!

8 kommentarer:

 1. Så HERLIG den peisen deres så ut - og hvilken deilig krok for kosestunder framover. Det ser så stilrent og fint ut. Jeg kan kjenner jeg er litt babymisunnelig - men jeg har gjort mitt. Jeg må satse på barnebarn ;) - Om noen år. I mens har jeg turboHedda-niese på 1,5 år ;).

  Jeg som elsker bruntoner synes den rundputa var SUPERFIIIIN! Wow. Nå fikk jeg veldig lyst på en brun rundpute. Jeg holder på å klippe rosa stoffer nå - til et sommerprosjekt.

  SvarSlett
 2. Og du - tusen takk for den kjempehyggelig kommentaren du hadde lagt igjen på årskavalkaden min - den gikk rett inn i hjertet mitt.

  SvarSlett
 3. Åh, så koselig krok, da!
  Unner deg masse fine stunder sammen med den nye verdensborgeren der (og Kasper!).

  Godt nyttår kjære Janne, vi gleder oss til at du kommer innom på kaffe på jobben!

  SvarSlett
 4. Hei Janne!

  Så koselig og flott det hadde blitt kroken din. Forstår godt at du gleder deg til at ventetiden snart er forbi. 2011 blir nok et knall år for dere! :)

  Her har vi hatt en kjip start på det nye året, i går ble jeg helt slått ut med omgangssyke. Kjæresten fulgte etter i dag. Heldigvis ser det ut som at første døgnet er verst så det går nok over:)

  Klem Pink lady

  SvarSlett
 5. Å for en koselig krok Janne :-) Her blir det nok mange fine stunder fremover. Klem

  SvarSlett
 6. Godt nytt år!!

  Kjempekoselig ammekrok, kjenner jeg er litt misunnelig på deg som snart skal få en nyfødt liten en (her jeg sitter med en på 8 mnd på fanget og er ferdig med å få barn....)

  Klemmer fra Silje

  SvarSlett
 7. Godt nytt år til deg også!
  Koselig ammekrok!
  Klem fra Igi

  SvarSlett
 8. - Ja, er ikke blått og grønt kjempefint sammen!!!! ;)

  SvarSlett