tirsdag 11. januar 2011

Et lite pip

Det skjer lite på bloggen min for tiden, og slik vil det nok være en liten stund til. Forklaringen er enkel; overskuddet er fraværende. Nå er det to uker igjen til termin, og jeg kjenner at tankene mine er andre steder....

Prøver å holde motivasjonen oppe, men det er ikke så lett. Jeg føler meg sliten og tung, bekkenet gjør vondt og det er dårlig med nattesøvn. Fremdeles er det mye som skal ordnes, men lite jeg klarer å gjøre på egen hånd. Det stresser meg...

I dag måtte jeg også avlyse lunch med jobben som jeg hadde gledet meg til, for å i det hele tatt klare å dra på fysiotrening... Umulig å greie begge deler på en dag. Rart hvordan ting blir, og hvor forskjellige svangerskap man kan ha? En venninne av meg jogget to dager før termin, og her vagger jeg rundt som en invalid elefant! Heldigvis finnes det litt trøst i kaffe og boller....

...og strikketøy.

Lover å komme sterkere tilbake om en liten stund, har flere små prosjekter i tankene. Enn så lenge så får jeg kose meg med å surfe innom dere andre:)

Klem fra meg!

12 kommentarer:

 1. Føler veldig veldig med deg, de siste ukene er lange og tøffe, spesielt når man ikke er i form..

  Men nå er premien din her om kun kort tid, den aller herligste tiden er bare rett rundt hjørnet! :)

  Bare legg deg ned, spis masse boller og slapp av. Det eneste babyen trenger når den kommer ut er deg, resten fikser dere etterhvert. :)

  Masse lykke til!

  Klemmer fra Silje

  SvarSlett
 2. Første gang jeg er innom hos deg, koselig!

  Jeg kjenner meg så igjen i det du beskriver, jeg hadde helt grusomme bekkensmerter i begge svangerskapene, men værst nå sist. Det absolutt eneste jeg kan råde deg til er å prioritere fysio, som du jo selv gjør, og ellers passe på deg selv. Det er du og babyen som er viktig nå. Mitt bekken ble betraktelig bedre etter fødsel, etter 6 uker startet jeg opp med gruppetrening hos fysio, og nå etter fem måneder er det det som gjør at jeg klarer meg sånn nogenlunde nå. Hvis jeg ikke får trent kommer smertene, så vær så forsiktig du kan nå og også etter fødsel, men glem ikke å starte treningen etterpå ;)
  Lykke til med det store som skal skje!! Her kommer jeg til å titte innom igjen ;) Fin tirsdag! Ellen

  SvarSlett
 3. Vi er her - ventende på deg og den lille vet du ;). Du må tenke på deg selv som en rugekasse nå. Og jeg tror rugekasser har det ganske kjedelig. Tror du ikke? Under mitt andre svangerskap sov jeg ikke en eneste natt jeg. Jeg snudde døgnet. Og hadde bekkenløsning. Første gang merket jeg nesten ikke at jeg var gravid - bortsett fra de første mnd med kvalme.

  Ikke så rart svangerskap er ulike kanskje, når man tenker på at disse ungene blir superforskjellige - selv om de er støpt i samme skje ;).

  Stor klem til deg fra meg

  SvarSlett
 4. Det høres slitsomt ut. Heldigvis ikke lenge igjen. Du får trøste deg med at verdens beste "premie" kommer om ikke alt for lenge.
  Klem fra Igi

  SvarSlett
 5. Åå..eg føler med deg, skal du vite! Går du til Frisk fysio? Der gjekk eg frå påske og til guten min kom i oktober... Det er heilt fantastisk deilig å komme seg på beina igjen, og i tillegg er jo som ein draum å ha baby! :)

  Ønskar deg alt det beste i tida som kjem!! :)
  Varm klem

  SvarSlett
 6. Hei Janne med den flotte magen!!
  Tenk, 2 uker, da kan det jo i grunn skje når som helst da! Så spennende!

  Forstår så godt at tankene er andre steder og at blogging ikke er prioritert. Det går veldig i rykk og napp for meg også. Blogging er jo faktisk ganske tidkrevende dersom man skal klare å holde seg oppdatert på andre blogger også, og det er jo halve morroa.

  Kos deg med kaffe, boller og strikketøy du, og rug i godstolen den siste tiden. Jeg erfarte i alle fall når Johannes kom til verden at en hel del ting kunne jeg faktisk ordnet etter at han kom også. Verden stopper jo ikke opp :)

  Bedre sent enn aldri skal det snart fly en liten pakke nordover til deg herfra :)
  Jeg må bare bestemme meg for hva den skal inneholde!
  Jeg brukte øredobbene masse i jula og fikk masse skryt for dem så tusen hjertelig takk igjen!

  Klem fra Anette

  SvarSlett
 7. Heisan Janne¨
  Det må være LOV til å ha mindre energi to uker før terminen, dermed basta!
  Synes du ser veldig flott gravid ut!
  Spennende dager dere går i møte nå. Masse lykke til, så regner jeg med at etterhvert får vi oppdatering når begivenheten har skjedd.
  Ha en fin kveld!
  Klem fra kaspara

  SvarSlett
 8. Lykke til med det forestående og takk for at du vil være med på GiBort'en min! Men jeg lurer på om du glemte å legge deg til som følger, for jeg finner deg ikke der...legger meg til hos deg og gleder meg til oppdateringer når hverdagen tillater det igjen : )

  SvarSlett
 9. Hm, fant ikke noe sted å legge meg til som følger her, jeg...er jeg litt dum, tro?

  SvarSlett
 10. Så fin mage!!:) Det kan være litt tøft, ja, spesielt den siste tiden, men håper og tror at resultatet er verdt det;)
  Lykke til! Klem B:)

  SvarSlett
 11. Tror det er flere som har det som deg, enn det er av de som jogger rett før fødselen! Føler med deg, hadde det også tungt på slutten. Du SER ihvertfall veldig fin ut! Masse lykke til med fødselen og barseltida Ü

  SvarSlett
 12. Sååå fin mage :)
  Lykke til!!!

  Klemmer fra Stine

  SvarSlett