torsdag 16. september 2010

Teppe til Tuva

Det var svært til oppdatering på bloggen min etter å ha vært veldig stille her en lang stund...og ja, det er nok et tegn på at formen er stigende. Kanskje ikke like raskt som jeg skulle ønske, men det er da bedre enn ingenting. Dessverre er jeg fremdeles sykemeldt ut september, og mens jeg venter på at overskuddet skal stige så prøver jeg å syssle med ting jeg koser meg med og som gir litt mening i den lange ventetiden. Og i dag har jeg fullført mitt første hele lappeteppe. Eller iallefall framsiden av det;)

Lappeteppet er faktisk et bestillingsprosjekt, noe som kanskje er litt vel ambisiøst å ta på seg når man er helt fersk på symaskina... Teppet er nok fullt av nybegynnerfeil, men selv synes jeg ikke det ble så værst, tross alt! Men lille Tuva må nok selv bestemme om det er godkjent før det tas i bruk...eller iallefall mamma'n hennes;)

Baksiden mangler ennå, men før jeg setter i gang med den må jeg søke noen gode råd hos svigermor, tror jeg.

Og så er det bare å håpe at det faller i smak:)

7 kommentarer:

 1. Jeg - med tross alt en ganske trent lappeøye og lider av litt sånn nøyaktihetssyndromet - vil si at dette så veldig bra ut ;). Likte så godt fargesammensetningen også. Du er en flink nybegynner, Janne!

  SvarSlett
 2. Mammaen til lille heldige Tuvamor SMILER masse akkurat nå!!!!!! :-) :-) :-)
  Så fiiiiiiiiiiiiiiiiiiint!!!!! Du er superflink vennen! Å, så GLAD jeg ble av å se på det!!!
  JIPPI JA!!!

  Superduper go klem til værdens beste Jannemor!!!

  SvarSlett
 3. Knallfint! Eg er imponert over ein nybegynnar! Herlege fargar og stoff.

  SvarSlett
 4. Superfint!!

  Jeg tror ikke du behøver å bekymre deg for om det vil falle i smak eller ikke:)

  Godt å lese at formen din er på bedringens vei og at du greier å kose deg litt hjemme om dagene.

  Klem Pink lady

  SvarSlett
 5. SÅÅÅ fint det var! :) Du er jo utrolig flink til å se mønster og fargekombinasjoner! Jeg vil også på kurs - i lapping - hos deg! :-)) Passer det at jeg kommer i neste uke, eller?? hihi :D

  Klem

  SvarSlett
 6. Så flink du er! Jeg hadde blitt kjempeglad hadde jeg fått noe så fint, og så er det noe med det å få noe som er "heimelaga":)

  Klem Christine

  SvarSlett
 7. Den kommende husfrua på Dalgård synes du er kjempeflink altså..og gleder seg over å lese at formen din er litt stigende:)

  SvarSlett