fredag 31. juli 2009

Rosa på ball

Det er babyboom i vennegjengen vår, og det virker som om mange små prinsesser nå melder sin ankomst! Med et hus bestående av 2/3 testosteron, så er jeg lykkelig over å boltre meg blandt hyllene med bittesmå jenteklær! Mye rosa og lilla, er ikke til å komme utenom! Hadde hele formiddagen for meg selv i dag; luksus!!!

Var en tur til byen og ruslet rundt i butikker jeg føler jeg aldri har tid til å besøke i den travle hverdagen... Solbrillene på, sommerbris i håret, yrende folkeliv; HERLIG! Kafètur med en venninne på Trondheimsbesøk gjorde også godt, også hun med nyheter om en jente i magen!!!

Handlet litt kort, papir, lys, babygaver og annet smått. Hadde egentlig en avtale med meg selv i dag om å unngå klesbutikker - og jeg det klarte jeg NESTEN. Kun to løftebrudd - ikke værst? Min bedre halvdel ble lettere sjokkert over en skinnvest i hva han kalte babystørrelse...haha, han har VIRKELIG ikke peiling på mote! Det har forsåvidt ikke jeg heller, når jeg tenker meg nøye om...men den så innmari kul ut på utstillingsdukken! Og hva er vel en trønder uten skinnvest i skapet??? Hahaha:)

Nå skal jeg svinge meg med malekosten...har bare ikke bestemt meg om det blir kjøkkenveggene eller lerretet som ble kjøpt for leeeenge siden, som bare venter på å få farge på seg. Har bare ikke hatt overskudd eller inspirasjon, men nå føler jeg at det nærmer seg et gjennombrudd;) Men tror fornuften seirer, det blir nok kjøkkenveggen...

Ha en strålende fredagskveld!

1 kommentar:

  1. Ӏ am sure this post haѕ touched all the internet people, its really really nice article onn building up new weblog.


    mypaցe - best business voip providers

    SvarSlett