lørdag 18. juni 2011

Kjolefin

Jeg har for første gang prøvd meg på et klesplagg! Hadde et stoff jeg aldri har fått brukt, nå ble det plutselig til en søt sommerkjole i barnestørrelse:) Trenger noen justeringer på mønsteret om jeg skal sy flere, og det tror jeg at jeg skal, for det var både lettvindt og gøy!

9 kommentarer:

 1. Så fin!
  Kjempesøtt stoff til en barnekjole.
  Tror kanskje det er dette stoffet jeg bestilte fra stoff og stil en gang, men aldri fikk... Det er jo typisk, når man bestiller fordi det er et stoff man liker godt, også slenger man jo på litt siden man først bestiller, også får man beskjed i ettertid at man ikke får det man egentlig bestilte for. Det har irritert meg mer enn èn gang ihvertfall! Men det var jo egentlig slett ikke det jeg skulle si, jeg skulle jo bare si at jeg syntes den var kjempesøt Ü

  SvarSlett
 2. Så søt den var!! Perfekt sommerkjole for ei lita jente!

  SvarSlett
 3. Hei Janne
  Herlig barnekjole! Det er så supermorsomt å sy egne kjoler!
  Tusen takk for tipset om Adressseavisen!! Ante ikke det og nå har vi satt i sving svogeren min som bor i Trondheim med å lete i avisa.
  Var det en annen blogger som anbefalte Kasparas Regnbue eller var det linket til et spesielt tema i en artikkel tro?
  Glad dag til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 4. S Å H I M L A S Ö T!!

  Jag hade en bit av det dä rtyget förut och jag älskade det! Så sött!

  SvarSlett
 5. Hei igjen Janne
  Hmm... hørtes ikke helt bra ut denne overskriften i Adresseavisebn. Kjenner jeg ble nysgjerrig på den artikkelen/innlegget og familien i Trondheim sender utklippet hjem til meg. God natt og glad morgendag!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 6. Kjempe søt kjole! Flink du! :)
  KLEM

  SvarSlett
 7. Det søteste stoffet ;). Den som hadde vært en liten jente og hatt en slik kjole! Hadde jeg funnet den i voksenstørresle hadde jeg kjøpt den på 1 -2 -3 ;). Gratulerer med linbryllup. Jeg har snart vært gift i 17 år - og gudene vet hva det heter ;).

  Og du kan gjerne smitte meg med litt sykjøret-virus. Jeg har falt helt av jeg. Kanskje det tar seg opp til høsten igjen - når alt er tilbake til normalen?

  KLEM!

  SvarSlett