mandag 4. april 2011

Rååååsa

Jeg prøver å sette meg foran symaskina så ofte jeg kan for tiden, og denne helga ble jeg ferdig med et nytt krabbe-teppe. Rosa og lilla denne gangen:)

Noen har lurt på hvordan jeg får tid til å sy nå om dagen. Jeg kan berolige dere med at det ikke går på bekostning av babykos;) Jeg er bare velsignet med en liten pjokk som har et godt sovehjerte! Når han våkner, så koser vi oss den timen han klarer å holde seg våken, og så er det sovetid igjen:) Da blir det tid til både husarbeid (jadda, masse husarbeid også!) og litt klimpring på symaskina. Vet at dette er et forbipasserende fenomen, så nyter det mens jeg kan!

12 kommentarer:

 1. Utrolig mange fine lapper! Ble et kjempe nydelig teppe! :)
  Deilig å kunne snike seg til noen øyeblikk ved symaskinen. Jeg prøvde meg i dag, men da kom poden trampende med støvler på.. Ta et hint liksom mamma.. hehe.. Får heller ta meg en liten tur på syrommet nå som de sover! :)

  SvarSlett
 2. Så fint krabbeteppe!! Det kunne eg tenkt meg ja :-)

  SvarSlett
 3. Så utrolig fint Janne! Må nok bestille litt av hvert av deg hvis det blir en liten en til en gang ;) Kjempeherlig at Even har godt sovehjerte da :) Deilig å ha litt tid for seg selv og samtidig masse overskudd til den lille når han er våken - høres helt perfekt ut. klem :)

  SvarSlett
 4. Heisan Janne
  Wow, så mye energi du har flinke småbarnsmamma!
  Fiint krabbeteppe!
  Så godt å ha baby med godt sovehjerte!
  Fin senkveld til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 5. Så herleg!! Det vart jo kjempefint - og eg vart rett og slett utruleg inspirert! Drøymer om å få gjort noko slikt, men min baby er absoulutt ikkje eit sovebarn..! No har han imidlertid sove på stovegolvet(!) på det nye vatteppet i snart to timar, og eg går konstant rundt og ventar på at han skal våkne. Så då er det jo ikkje vits i å begynne å GJERE noko, vel..? ;)

  Takk for handelen på Epla, forresten! Tenkte at det sannsynlegvis var du, men var jo ikkje sikker.. :) Posta pakken på Bunnpris på Havstad, og vurderte faktisk å stikke bortom å putte det i postkassa i staden! ;) Hihi..
  Gler meg til å sjå kva du får til med skråbanda! :)

  Ønskar deg ein deilig ettermiddag!
  Klem

  SvarSlett
 6. Ett så himla fint täcke!!

  Och visst är det rätt skönt att ha en bebis som förstått att det är härligt att sova?! Min var precis likadan. Det blev ungefär en timmes gos och sen sov han igen och man hann fixa och dona med annat ett tag. Perfekt! :-)

  SvarSlett
 7. Hei!

  Så utrolig fint krabbeteppe! Du er god til å få det til:)

  God helg!

  Klem Pink lady

  SvarSlett
 8. Ååååå, så fiiint!!
  Benytt tiden nå, plutselig er han ett år og høyt og lavt, hele tiden.. ;)

  Ha ei finfin helg, vi satser på varmt og deilig vårvær!
  :)

  SvarSlett
 9. Så nydelig teppe, flinke deg. Syr jo så pent. ha en god påske, hilsen Wilhelmines blogg

  SvarSlett
 10. Wow vilket fint lapptäcke! Underbara färger!

  SvarSlett