mandag 26. juli 2010

En liten forklaring...

Jeg har ikke vært på nett de siste to månedene, hverken bokstavelig eller i overført betydning. Å benytte pc har vært umulig. Ikke har jeg klart å snakke i telefon, ikke vært med venner og familie, og på det værste ikke tålt lys, lyd eller lukt. Det siste gjelder forsåvidt fremdeles. Så da regner jeg med de fleste skjønner hvorfor jeg ikke er så aktiv på bloggen min for tiden...

Nå har jeg såvidt begynt å prøve å delta i hverdagslivet igjen, men fremdeles frister ikke blogging og kreative prosjekter. Faktisk blir jeg litt kvalm bare av å se på stoffene mine som jeg har samlet, og tanken på å gi de bort har streifet meg mange ganger. Men innser vel at store avgjørelser i hormonrus ikke er det smarteste, så inntil videre er de pakket bort bak lukkede dører. Kommer nok til å bli stille en stund til her inne, men håper overskuddet kommer tilbake snart. Inntil videre skal jeg bruke det lille jeg har av energi på guttene mine, som har vært mine to helter i denne tiden....

Fortsatt god sommer til dere alle, hvis noen fortsatt kikker innom:)

13 kommentarer:

 1. Hei Janne,
  Gratulerer så mye! God bedring og fortsatt fin sommer:) Gleder meg til å se flere bilder fra huset når formen er bedre!
  Klem

  SvarSlett
 2. Stort tillykke!! Håber snart energien kommer tilbage, og hormonrusen lægger sig ;)

  SvarSlett
 3. Så fint å høre at du er bedre!
  Har første dag etter ferie på jobb i dag - litt kjedelig, men det er nok å ta tak i, så dagen går fort.

  Riktig god bedring (hi-hi kan man si det, da, det er jo en gledelig årsak til at formen er laber). I allefall: stoooor klæm!

  Ingunn

  SvarSlett
 4. Så koselig at du skal ha en liten en! Håper at formen din snart blir bedre.
  Klem Igi

  SvarSlett
 5. Gratulerer :) Det er jo kjempetrivelig. Får håpe formen blir bedre snart :)

  SvarSlett
 6. Så bra du er bedre:) Har vært innom her av og til og kikket etter oppdateringer;) Håper du blir så bra at vi sees på jobb utover høsten, en mnd til jeg begynner på igjen...

  Klæm fra Dalgårdfrøkna, nå med en stykk ny yttervegg og nymalt rom til minstemann:)

  SvarSlett
 7. Hyggelige nyheter! Håper formen blir bedre etter hvert
  Tante I.

  SvarSlett
 8. Gratulerer!!

  Ikke noe moro når formen blir så dårlig (veit veldig godt hvordan du har det) men forsøk å kose deg med den voksende magen, slapp av og nyt tiden. Plutselig er babyen tre mnd og du tenker at det var jo ikke sååå ille å gå gravid... ;)

  Masse klemmer.

  SvarSlett
 9. Så koselig!
  Du har rett ang hormonrusen: Ikke gi bort stoffene dine! Jeg valgte maling til barnas rom da jeg var gravid, og... trenger jeg å si mer..? Huffameg!
  Gratulerer med liten i magen. Håper kvalmen går over snart!

  SvarSlett
 10. Hei Janne!
  Tusen takk for veldig koselig hilsen og stort gratulerer med tingens tilstand! Så hyggelig med familieforøkning, men du IKKE gi bort alle retrostoffene dine!!!
  Det vil du angre bittert på en dag..
  Håper den værste kvalmen har gitt seg i disse dager og at du får en flott graviditet. Jeg skjønner at jeg var rimelig heldig de to gangene jeg gikk gravid og ikke var kvalm et eneste sekund. Litt urettferdig det der!
  Ha så gode, glade sommerdager som mulig, Janne!
  Stor klem fra kaspara

  SvarSlett
 11. Hei Janne!!
  GRATULERER :-D
  du, jeg kom akkurat på nå når jeg leser innlegget ditt; jeg har jo helt glemt å komme innom og hente stoff-pakkene mine! herregud.. jeg skjemmes! Det har bare fallt helt ut av hodet mitt.. har jo holdt på med leiligheten nå ganske konstant de siste månedene, og jeg tror det må være grunnen til at jeg rett og slett har glemt det helt.. men kanskje du har vært opptatt med ditt? ser litt sånn ut ;-) håper du tilgir meg i alle fall. Om du vil gi bort alle stoffene så tar jeg dem, hehe! Nei, tror ikke jeg kunne hatt hjerte til å ta imot. for du ville angret deg ;-)
  klem fra meg

  SvarSlett
 12. Heisann :))Må jo først få gratulerer deg med et nytt lite familiemedlem på vei! :))Det er slett ikke morsomt å være så uvel i ukesvis, men får håper det går helt over snart stakkars deg! Må gi fra meg skjermen til nestemann her, men ville bare si at du IKKE må gi bort stoffene dine! Det vil komme en dag da du angrer som en hund! Jeg kommer snart innom igjen og ser hvordan det går med deg.Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 13. Hei på deg!
  Jeg har lurt så fælt på hvorfor du plutselig ble så stille og kikket innom her mange ganger.
  GRATULERER så mye med ny baby på vei!! Så utrolig koselig :)
  I sommer har det vært stille på min blogg også, for jeg har brukt dagene på å nyte min lille prins til fulle.
  Håper du blir i god form etterhvert og at du blir å finne på bloggen en gang i blant.

  Store klemmer fra Anette

  SvarSlett