søndag 27. januar 2013

Cake Pops

Cake Pops har vært populært en stund, men det har aldri blitt testet på mitt kjøkken. Litt fordi jeg har sett for meg at det er litt sånn ala cupcakes, bare på pinner, og cupcakes er ingen slager blandt mine menn... Men i anledning feiring av min snart 2år gamle sønn, tenkte jeg at dette var en fin anledning til å teste noe nytt.


Og resultatet? Kidsa sier TOMMEL OPP!
Selv synes jeg kanskje det var litt mye styr og vel mye kliss, men tror avgjørelsen er tatt; det blir nok ikke siste gang. Fremgangsmåten er i og for seg ganske enkel, jeg brukte deler av denne.
Og forresten; en av grunnene til at jeg er så lite på bloggen for tiden er at jeg har blitt hekta på Instagram. Det er så lettvint og kjapt, og alle mine favorittbloggere er der ute. Masse fine bilder, tips og triks, rett på telefonen min! Genialt. Eneste kjipe er at kameraet på telefonen min er så elendig, så bildene mine blir ikke så gode. Ny telefon, kanskje?
jannepanne80
er instanavnet mitt, om du har lyst til å kikke innom meg:)

Ha en fin uke!

4 kommentarer:

 1. Gøy med cakepops! Jeg har aldri prøvd meg på det..
  Selv har jeg bakt noen deilige muslirundstykker i kveld. Så nå er ukas niste sikret;)

  Klem

  SvarSlett
 2. Så lekkert. Men en 6-årsdag og to 2-årsdager som er på tur, trenger jeg inspirasjon til barnebursdag og kaker :)
  Ha en fin dag.
  :) Susanne

  SvarSlett
 3. Nam :) Har aldri laget slike selv, men fikk en morsom bok til jul som hadde noen oppskrifter med cakepops :) Så eg må nok prøve å lage noen snart.

  SvarSlett
 4. I am extremely impressed along with your writing abilities, Thanks for this great share.

  SvarSlett