fredag 6. mai 2011

Tenkepause

Har tenkt en liten stund på om jeg skal legge ned bloggen min. Føler ikke jeg får oppdatert den nok til at den blir interessant å følge med på. Dette gjør at den blir nok en dårlig samvittighet, og saken er at de har jeg nok av fra før...

Dagene flyr fortere enn jeg liker å tenke på, og siden dette er min siste mammapermisjon så har jeg ikke lyst til å benytte tiden til å fly rundt med fotoapparat og sitte foran pc'n og oppdatere meg i bloggverdenen. Bloggen skal være et overskuddsprosjekt, og akkurat nå er den det motsatte.

Vi har tusen prosjekter i hus og hage, og jeg bobler forøvrig over av idèer. Så isteden for å legge ned bloggen, så tar jeg meg heller en tenkepause. Kanskje får jeg lyst til å dokumentere noen av prosjektene våre likevel, om jeg føler jeg har tid og overskudd. Men mest av alt skal jeg kose meg med guttene mine mellom slagene og nyte vårsola:)

Bildene over er forøvrig et vognteppe jeg sydde til minstemann for en stund siden. Jeg har noen bestillinger liggende, men fortsetter å ta på meg flere oppdrag på krabbetepper og vogntepper om noen skulle ha lyst på det. Da er det bare å sende en mail, den skal jeg sjekke med jevne mellomrom;)

Ønsker alle dere som er innom en herlig vår så lenge!

11 kommentarer:

 1. det er så absolutt lov med en liten tenkepause, og det er jo ikke noe gøy når bloggen blir til et dårlig samvittighetsprosjekt...og jeg kjenner igjen at jeg av og til føler jeg ikke kan gå for lenge mellom innleggene slik at ikke folk mister interessen...men jeg har valgt å tenke at de som liker bloggen min leser den vel selvom det ikke publiseres noe hver eneste dag. så ta deg en tenkepause...så følger jeg med hvis det likevel kommer noen innlegg....vil jo gjerne se de prosjektene dine. hihi
  klem klem

  SvarSlett
 2. det er lov med en tenkepause men jeg håper at du velger å fortsette!
  Klem

  SvarSlett
 3. Jeg er alltid så imponert over at folk oppdaterer bloggene sine så ofte. Hvordan har de noe å blogge om hele tiden og hvordan ar de tid til det?? Jeg har valgt å bare oppdatere sånn innimellom når jeg har lyst. Så er bloggen min ikke akkurat en av de mest leste, men de som er interessert nok titter vel innom sånn innimellon da.

  Ta deg en pause og ikke la deg presse til at dette må være noe mer enn det er. Håper du viser frem noe av alt det fine du lager sånn når det måtte passe for deg. :)

  SvarSlett
 4. Hei!

  Vær så snill og ikke legg ned bloggen din da. Det er så kjekt å titte innom her. Og du trenger ikke oppdatere så ofte, la det gå lenge mellom hver gang og lag et innlegg når det passer deg. Slik tenker og gjør i alle fall jeg.

  Om du titter inn på bloggen min så ser du i et innlegg fra i går hva jeg kjøpte på Finn.

  Ønsker deg en fin uke!

  Klem Pink lady

  SvarSlett
 5. Skjønner deg godt, jeg.
  Med en liten goklump hjemme og mange feiringer denne måneden blir ikke bloggen så viktig - men vi som leser den setter stor pris på at du deler det du lager med oss!
  Men, når blogging blir litt ork, så tror jeg det kan være sunt med en liten pause.

  Jeg håper du ikke legger ned, men heller tar pause. Koselig å se hva du syssler med, Jannemor!

  Hilsen fra alle jentene på jobben!

  SvarSlett
 6. Ønker dere forresten en vakker og minneverdig dåpsdag - tenk at han er blitt så stor allerede...

  SvarSlett
 7. Kos deg med pause, tar en liten pause selv..
  Mye annet som er viktigere enn bloggingen, selv om jeg har fått mye positivt gjennom bloggen må den nok få ei pause ei stund, så får vi se hvor lenge...
  Ha en kjempefin vår og sommer!

  Klemmer fra Silje

  SvarSlett
 8. hei hei!
  Jeg skjønner akkurat hva du mener med den dårlige samvittigheten når det er lenge siden man har oppdatert... Men jeg er nå en gang slik at jeg leser mange blogger som legger ut bare en gang i uken eller mindre, jeg er vel egentlig en av de bloggene selv. vi må bare støtte opp om hverandre vi som blogger litt sånn hipps om happ :)
  Håper det bare blir en pause!

  klem fra
  Isabelle
  Det er bra at du bare tar deg en pause..

  SvarSlett
 9. Hei!
  Tusen takk for det :)
  Ja, det er tapet, en tapet fra Borås tapeter, jeg har linket til hjemmesiden deres i et tidligere innlegg som handler om spisestuen :)

  Og forresten: ta en pause fra bloggingen og se om du får gnisten tilbake, ikke legg ned før du er sikker :)

  Klem fra Stine

  SvarSlett
 10. Blogging skal jo være lystbetont og gøy. Jeg tar også litt pauser i blant, noen ganger har jeg rett og slett ikke så mye å blogge om!! :)
  Men jeg håper veldig at du fortsetter å blogge, i hvertfall litt sånn innimellom! :)
  KLEM

  SvarSlett
 11. Her har visst innlegget ditt forsvunnet og jammen har jeg ikke problemer med å kommentere også! Skjønn bamsegutt du har i alle fall! ;)

  Klem Pink lady

  SvarSlett