søndag 22. august 2010

Ting tar tid

Dette babyteppet skulle være et prøveprosjekt av restegarn, og ble påbegynt i fjor sommer. Nå i vår ble det endelig ferdig,  mange nye garnnøster senere... Det er fullt av skjønnhetsfeil, men hva gjør vel det? Jeg er fornøyd med ar det ble ferdig, rett før kvalmeperioden satte inn som værst!


Nå tror vel mange at det er noe som er heklet til eget bruk, og at rosafargen sier noe om hva som på vei, men her må jeg bare avkrefte dette med det samme. Ultralyden er ikke før i morgen, så da får vi se om teppet forblir boende i huset, eller om det skal pakkes inn til den første prinsessen som dukker opp i vennekretsen...

5 kommentarer:

 1. Hei!! Så spennende med ultralyd!!!=) Og for et fantastisk teppe!! Nyyydelige farger sammen =0) Koselig å ta turen innom her igjen, alt for lenge siden. Ha en søt søndag! Klem M

  SvarSlett
 2. hei hei!
  Det blir spennede å høre hva dere venter på :)
  Vi får krysse fingrene for en jente så du kan beholde pleddet, for det var nydelig! :)

  SvarSlett
 3. Det ble kjempefint!
  Lykke til på ultralyd.
  Klem Igi

  SvarSlett
 4. Supersøtt teppe, Janne, sikekrt deilig å bli ferdig med det.
  Krysser fingre og tær for at alt er bra på ultralyd i dag!

  SvarSlett
 5. Finfint teppe, blir det boende? ;)

  Meitaien er gull verdt, har brukt dem (har flere) til alle tre barna. Lillebror har bodd i den i sommer og storesøster på 4 sitter i den fortsatt når vi er ute på tur og hun blir sliten.
  Har også brukt elastisk sjal en god del til lillebror, litt vanskeligere i begynnelsen, men supert når du endelig får det til.
  En annen mulighet er også formsydd bæresele (manduca, ergo) som ser litt mer "sporty" ut. (Føler meg litt "alternativ" av og til når jeg kommer med barna i fargesprakende bæretøy ;)

  Så jeg anbefaler innkjøp av bæretøy på det sterkeste! :)

  Klem Silje

  SvarSlett