torsdag 3. november 2011

Ingen innovatør

Jeg er, som overskriften sier, ingen innovatør. Når det dukker opp nye trender, enten det gjelder klær eller interiør, så er jeg ofte veldig skeptisk. Må liksom "smake" litt på det for å kjenne etter om jeg liker det. Og det er en stund siden jeg skjønte at det var hipt med tape! Eller nærmere bestemt washitape. Selv har jeg ikke helt følt dragningen mot denne trenden, selv om det er fint hjemme hos andre. Men i dag har jeg kjøpt meg tre ruller, til tross for skepsisen;) Planen er egentlig å bruke dem til kort og innpakning, men måtte prøve meg på å henge opp noen gamle bilder jeg hadde liggende som ennå ikke har kommet i ramme...
Er jo en artig og annerledes måte å henge opp bilder på da, men jeg vet ikke helt jeg...det er kanskje ikke helt meg? Men skal nok bruke den til noe annet fint, og så kanskje det gjør seg på barnerommene? Har du kastet deg på washitape-trenden? PS: Fremdeles trøbbel med bloggen, derfor ser innleggene mine kanskje litt annerledes ut. Men nå tror jeg at jeg vet årsaken, er noe i veien med nettleseren min. Må bare vente til mannen får tid til å fikse problemet...

8 kommentarer:

 1. Ja,har kastet meg på trenden...det er så bra så jeg slipper å slå så mange hull i veggene mine:)

  ha en fin kveld..

  SvarSlett
 2. Eg er også veldig med på den trenden! Har handla inn eit lass på Etsy... ;) Og på pakkar og slikt er det superfint! Men på veggen opplever eg at det berre dett av igjen. :( Kanskje det er noko med underlaget?

  Uansett - eg syns det vart fint hos deg også, eg!

  SvarSlett
 3. Jeg har det akkurat som deg, det er fint hos andre, men ikke hos meg. Jeg kjøpte et par ruller, og de kommer nok til å brukes til gaver og slikt. :)

  SvarSlett
 4. Ja, jag är nog lite som du. Kände mig skeptisk till tejpen i början men nu är jag sugen på några egna rullar. :-)

  SvarSlett
 5. Artig Janne, det ble fint på veggen deres:)hvor kjøper du dette? vært artig å hatt det på skapdørene på rommene til barna:)

  Du er jo også så utrolig flink til å sy:)

  Kristin

  SvarSlett
 6. Enig med deg Janne. Gikk raskt til innkjøp av denne berømte tapen, men den var ikke lenge på veggen hos meg. Når det er sagt, så synes jeg din vegg ble riktig så fin:)

  Jeg bruker tapen min på oppslagstavla vår jeg. Månedsplaner ol, ser med ett litt kulere ut nå enn før.

  NB! Når og hvor er julemessa di?

  God Helg:)

  Hanne Haugen

  SvarSlett
 7. Ehhh...hva er whashitape?
  (og da skjønner du hvor jeg er , ikke sant?)

  Er det sånn stofftape?
  (sånn litt kraftig tape med stofflignende overflate?)

  SvarSlett
 8. Jeg har ikke kastet meg på trenden ennå - har ikke funnet noen butikk i nærheten som selger det :-)
  Klem

  SvarSlett