lørdag 26. mars 2011

Snø ute, vår inne

Vi nyter en helg uten jobb og oppussing.
Vel og merke snør det i bøtter og spann her i Trøndelag, og det er dårlig med vårstemning. Men vi koser oss likevel:)


Jeg har et lite helgeprosjekt gående, og kanskje kommer jeg i mål i løpet av søndagen. Eller kanskje ikke. Det er uansett ikke så farlig, for her er målet å stresse ned...

So far, so good;)
Fortsatt god helg!

5 kommentarer:

 1. Nydelige blomster i nydelig vase;)
  Jeg har gått og ventet på at ranunklene skulle komme i butikkene, men fant først i går, og selvfølgelig etter at jeg allerede hadde kjøpt tulipaner, så det får bli neste gang:)
  Fin søndag til deg og dine! Klem B:)

  SvarSlett
 2. Åh - Fiducua, ranukler og levende lys. Nice kombi ;). De småvasene/stakene er veldig søte ;). Selv kjøpte jeg ingen blomster til helgen - for jeg skal jo reise natt til tirsdag. Det er liksom ingen av de tre andre som ser eller sanser det.

  Nå er det nattinatt... ;) Klem

  SvarSlett
 3. Så koselige blomster og bilder! Og for et fint vaskerom du har! Misunnelig:) Her minker det raskt på snøen. Og i gården hos oss er det bart. Dessuten er vi heldig å har gangfelt like ved som er superfint å sykle på, siden vi bor rett ved e6! :) Men i kveld har det begynt å snø. Og vi skal til Trondheim i morgen, håper det ikke er altfor mye snø hos dere!! Spent på helgeprosjektet ditt:) Klem.

  SvarSlett
 4. Heisan Janne
  Se der har du finfine Fiducia ja. Vet ikke om du fikk med deg at Fiducia hadde en liten gjesteopptreden i Kasparahuset. Dessverre skjærte det seg litt med gulfargen hos oss. Fiducia med ranunkler er bare lekkert!
  Glad dag til deg, Janne!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 5. Nydelige blomster, de lyser opp en ellers så hvit verden for tiden.
  Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har måket snø av trappa i helga (prøver febrilsk å unngå at den blir islagt).
  Og med borte-gubbe i helga så føler jeg et sterkt behov for å ta lappen på snøfres...ikke bare egen innkjørsel med også svigers sin måtte måkes....før de kom trippene i småsko (rett fra Lanzarote)...hmpf!
  Da var det godt med en god kopp te etterpå! (Kusmi-teen anbefales, hvis du liker krydderaktige te)

  Meeen, til saken: jo, jeg er inne til lunch i morgen! Vi lar ikke den anledning gå ifra oss!

  SvarSlett