søndag 14. mars 2010

Gavekavalkade del III

Omgangssyke er det værste jeg vet. Den eneste trøsten er at det går fort over! Så i dag er Lilleprinsen akkurat som før igjen, bortsett fra litt redusert matlyst:) Så selv om det sosiale har manglet litt i helga, så har vi iallefall hatt en fin søndag. Kanskje litt vel tidlig søndag (fem på halv seks er jo egentlig natta...), men likevel fin! Mannen har vært på dagvakt, mens jeg og poden sullet rundt her hjemme. 

Rydding og organisering av kjøkken har vært ett av mine gjøremål i dag. Måtte blandt annet finne plass til disse fine bollene fra Rice som jeg fikk av min svigerbestemor forrige helg:) Hadde egentlig ønsket meg i andre farger, og det fikk jeg også. Men så ble de litt vel rosa når de kom i hus, så jeg byttet de i fine pasteller isteden. Praktiske, og veldig fine:)
Lilleprinsen var opptatt med legobygging...Kjekt å ha trapp for å komme seg opp i høyden;)
Ellers har vi vært ute og akt, måkt snø, bygget snøhule og drukket kakao på trappa i vårsola. Perfekt etter gårsdagens strabaser...:)

6 kommentarer:

 1. Hei!

  Godt å høre at gutten din er frisk og rask igjen!

  Nydelige boller! Godt valg av farger:)

  Ser at du la inn dette innlegget i formiddag. Men på min bloggroll ligger det nå øverst, så jeg trodde det var helt nytt. Merkelige greier!

  Klem Pink Lady

  SvarSlett
 2. Aller først - så fint med servietter og hjertebordkort. Virkelig. Det likte jeg. For det andre - GRATULERER med symaskin. Det er en flott 30årspresang. Ny sofa også ;). Praktisk grå, men allikvel lys.

  SvarSlett
 3. likte "bolle-fargene", selv om jeg egentlig ikker er en pastelldame :) Men disse skulle liksom være litt pastellisj, synes jeg :)

  Ha en super avslutning på helgen din, snuppa!

  Klem :)

  SvarSlett
 4. Så mange flotte gaver! Ingen sak å bli et år eldre da:)

  SvarSlett
 5. Karin fra Hvaler16. mars 2010 kl. 16:00

  Hvor er disse bollene fra? Var kjempefine..ønske meg sånne jeg også :)

  SvarSlett
 6. Heisann Janne! Så mange flotte gaver du har fått! Fiducia har stått på min ønskeliste lenge nå så jeg håper snart at noen fobarmer seg over meg her hjemme og overasker meg med den. Den er utrolig lekker! Og så flott symaskin som du har fått! Må berømme mannen din for å sette seg så grundig inn i sakene.
  Her burde en og annen mann hatt noe å lære :) Ha en fortsatt fin lørdag. Håper lilleprinsen er på beina igjen. Omgangssyke er noe herk.
  Klemmer fra Kardemomme :))

  SvarSlett